keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Paluu blogitauolta!

 Multa onkin jo vähän kyselty mihin oon oikeen jäänyt, ja totuus on, että mietein jo kirjottavani, että lopetan koko tän blogin. Ei oo aika tuntunu riittävän, eikä kiinnostus. Nyt kuitenkin lempiblogieni lueskelu sai pienen innostuksen hommaa kohtaan aikaan taas! Joten täällä ollaan taas, ja blogiloma teki ihan hyvää :) Kesä on mennyt hyvin, oon urheillut ja syömisistä en oo stressannut. Terveellisesti oon toki syönyt, huolehtinut että kasviksia ja marjoja ja hedelmiä syön pääasiassa proteiinin lisäksi, paitsi nyt tällä viikolla oon höllännyt niissäkin. Tänään palasin takasin kuriin, ja nyt taas on ihan loistava olo pienen herkuttelun jälkeen!


 Me on käyty vähän mökillä, Puuhamaassa, miehen sisko oli pari viikkoa täällä Norjasta käymässä ja vietettiin heidän kanssa aikaa, ja miehen serkku tuli myös Helsingistä perheineen meidän luokse muutamaksi päiväksi. On ollut ihanaa nähdä kaikkia pitkästä aikaa! 

 Tehtiin meidän terassille tollanen ihana valokate aitoineen päivineen, ja nyt kelpaa istuskella pihassa nauttimassa auringosta, tai vaikkapa kesäsateestakin ;) Tohon rappusten vierestä pitäis vielä jaksaa kauheesti kaivaa multaa pois, ja pistetään siihen koristekiveä sitten, niin ei mee multa ihan mössöksi kun sataa ja katoksesta kaikki vesi valuu siihen.. Tulee kyllä varmaan vielä nätempi sen jälkeen :)

 Yritän nyt taas muistaa postailla välillä, vaikkakaan joka päivä tuskin rupeen enää kirjottelemaan. Pahoittelen tosiaan näin pitkää taukoa, mutta kyllä oli hyvä, että sen pidin. On nyt vähän niinkuin raikastunut olo :)


4 kommenttia:

 1. Kiva, että oot palaillu takasin blogailun maailmaan. Ehdinki jo miettiä, mihin oot kadonnu. :)

  VastaaPoista
 2. Minäki mietin, missä tää nainen menee, reenaa niin, ettei kerkee nettiin lainkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Kyllä, onneks siinä mielessä positiivinen tauko tosiaan, ette ollu lähteny taas alamäkeen!

   Poista