perjantai 15. helmikuuta 2013

Pientä takapakkia..

 Täällä on nyt vähän tullut lohtusyötyä, kun tässä on nyt tullut niin isoja perheasioita eteen, että oon ajatellut että nyt ei oo millään väliä. Nyt oon ajatuksia saanut sen verran kasaan, että oon päättänyt huomenna palata ruotuun, ei se syöminen kuitenkaan asioita helpota.  Jatkan varmaan superdieettiä muutaman päivän sitten pitempään.  Tää asia on nyt kuitenkin sellainen, mitä en halua täällä jakaa ainakaan vielä. Saatan ehkä joskus myöhemmin palata tähän aiheeseen sitten, kun koen sen aiheelliseksi..


    Nyt vielä ottaa päähän, kun jokin ihme vika on myöskin vallannut meen tietokoneen, ja saa lisättyä iphotosta niitä kuvia jotka just siirsin kamerasta sinne. Tai löydän ne kun avaan iphoton pelkästään, mutta kun yritän avata sen täältä bloggerista tuolta "lisää kuva" kautta, niin ei se suostu avaamaan koko iphoto-kansiota. Että voi tollanenkin pieni asia ärsyttää niin että tekis mieli huutaa täyttä kurkkua ja alkaa vaan itkemään..


    Mutta hei, yritetään saada tähän tekstiin jotain pientä positiivistakin, joten oikeen paljon tervetuloa uudelle lukijalle! Pahoittelut, että nyt heti eka teksti sun mukaan tulon jälkeen on tällänen valitusvirsi! :D

4 kommenttia:

 1. Koetahan jaksaa ja pidä rutiini, vaikka syömisestä, niin ehkä helpottaa. Lapsikin tarvitsee säännölliset yörytmit, ruokarytmin jne. Samaa mekin tarvitaan, kait? ;)

  VastaaPoista
 2. Results will most likely be shown if utilised 30 minutes every single day.


  Visit my site flex belt

  VastaaPoista
 3. Missä oot? :) Ku ei oo kuulunu pitkään aikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oon pitänyt pientä taukoa blogista, kun elämätilanne sitä tuntui vaativan.. Nyt olis taas intoa palata takasin, toivottavasti pääsen taas takasin hyvään vauhtiin! :)

   Poista