sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kaapo AmstaffiPerjantaina oli SE päivä, kun saatiin meidän pentu kotiin! <3 Käytiin heti kotimatkalla hakemassa villapuku Kaapolle, kun ei viitsitty aikasemmin ostaa, ettei tule ihan väärän kokoista.. 
Sitten kotiin tutustumaan. Hänellä oli ihan oma häkki hankittu turvapaikaksi, ja hän ihmeen hyvin tykästyi siihen heti. Ja parissa minuutissa heistä tuli ystäviä Ässän kanssakin. Kaapo vaan nukkuu vielä liian paljon Ässän mielestä.
Perjantaina hän oli pikkasen vielä arka, mutta eilen täällä jo touhuttiin niin kovaa vauhtia, että aloin jo miettiä, että mitenköhän paljon tuo tulee vielä meillä saamaan tuhoja aikaan! :D Ja aika kova on poitsu myös kukkoilemaan. Komentaa tuota kissaa melko paljon jo, jos Ässä on jossain korkealla. 
Perjantai oli muutenkin superhyvä päivä, kun posti toi mulle paketin! Annan blogista löysin vähän aikaa sitten tarjouksen nopeille, johon oli pakko tarttua. Olinkin ihaillut Annan esittelemiä kenkiä, joten ne oli pakko pistää itselle tulemaan, kun sain 25% alennuksen niistä :) Kyllä täällä on ollut melko tyytyväinen mamma koko viikonlopun!


4 kommenttia:

 1. I-HA-NA tuo teidän staffi! <3 mä oon itse kans pidemmän aikaa haaveillut omasta staffista (tai no, ihan mistä tahansa pennusta, jos totta puhutaan :D ) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin hän on <3 Me kans puhuttiin molemmista, staffi sekä amstaffi, mutta lopulta todettiin tän amstaffin kuulostavan kuitenkin enemmän meidän perheeseen sopivalta :)

   Poista
 2. Voi mikä karvavauva :) meillä on nyt kuukauden päivät ollut dalluvauva Rio. Varsinainen touhupetteri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonkin instassa ihaillut häntä, mikä söpöliini <3 Mun vanhemmat suunnittelevat myös dalmatialaisen ottamista, se on kyllä myös tosi ihana rotu! :)

   Poista