tiistai 17. syyskuuta 2013

Hei taas!

 Täällä on niin paljon ollut tapahtumaa, jottei oo kerinnyt edes ajattelemaan tänne kirjoittelua! :D Okei, olen ajatellut aika paljonkin, ja ikävöinyt ihania lukijoita <3

 Yksi vähän huonompi asia on vienyt paljon ajatuksia ja voimia, sukulaisen sairaana olo.. Tärkeä ihminen minulle, ja hänessä ajatukset on päivittäin aika ison osan ajasta.. Siitä en kuitenkaan täällä enempiä kirjoittele, joten muihin asioihin ja kuulumisiin!

 Osallistuin tän kuun alussa järjestettyyn mutajuoksuun! Ihan järjettömän hauskaa ja kreisiä menoa! Ei meinattua likastua tarpeeks niin heiteltiin sitten mudalla toisemme aivan kauttaaltaan mutaan, niin saatiin sitten kunnon ihonhoidotkin siinä.. ;) Rata oli 2,5km joka siis juostiin 2 kertaa läpi, ja esteet olivat melko helppoja kaikki.. Vähän olisin kaivannut lisää haastetta, mutta järjestäjä lupailikin sellaisia sitten ensi vuodeksi. Osallistujia oli n. 1000 joten pientä jonotteluakin siitä aiheutui, mutta se ei kyllä menoa haitannut muutakun ihan siinä maaliin tulossa, kun aivan mutaisena siinä alkoi vilu vaivata..

 Uudenlaista intoa tuo mutajuoksu aiheutti ainakin mulle tätä liikunnallista elämäntapaa, ja ehkä siitä inspiroituneena oonkin nykyään innoissani lähdössä lasten kanssa leikkipuistoihin temppuilemaan ja riehumaan, sielläkin keksii vaikka mitä kivaa! :)

 Tuon jälkeen innostuin piristämään taas ulkonäköäkin, ja palasin vanhaan tuttuun hiusväriin, blondiin. Hiukset kärsii, mutta yritän hoitaa ja helliä niitä nyt kovin, ei ne ainakaan ihan hampuksi ole menneet, hyvin oon öljyillyt kookosöljyllä! Mutta kyllä mä oon sitä mieltä, että tää vaalea väri vaan on se mun juttu.. Vähän vielä kellertää, mutta hopeashampoo auttaa paljon ja jonkun ajan päästä vedän vielä kerran tuhkanvaalealla, niin eiköhän se sitten aika hyvä ole.

 Ja sokerina pohjalla; mä sain ihanan työn! Alkuun oli puhetta, että teemme 2 kk sopimuksen ja mietitään sitten tarvitaanko siellä pidemmäksi aikaa ja sovimmeko työnantajan kanssa hyvin yhteen. Pääsen siis urheiluväline/vaatemyyjäksi :) Ihan mielettömän ihana työpaikka ainakin nyt näin ajatuksena, ja luulenpa tykkääväni siellä olla!

 Mitäs kaikille muille kuuluu? Mulla on jäänyt kaikkien blogien lukemisetkin nyt ihan, yritän niitä selailla tässä pikkuhiljaa läpi..3 kommenttia:

  1. Moikkamoi, löysin tänne jonkun toisen blogin kautta ja lisäsin heti listalleni :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! Kiva huomata, että jutut kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kivalta uusi työ ja mutailujuoksut! :)

    VastaaPoista