maanantai 11. helmikuuta 2013

Nyt se alko!

 Jaahas, ja sitten lupasin tosiaan niitä mittoja ja vaa'an lukemia tälle päivälle, kun dieetti kerran alkaa virallisesti.. Mutta pakko myöntää,että aamulla oli niin kiire töihin, etten kerinnyt mittaamaan, että sen siirrän huomiselle. Paino näytti tänään 54,1kg.. Mutta tosiaan oletan suurimman osan ylimääräsestä olevan turvotusta..
 Eilen mulla oli oikeenkin mukava päivä, aamulla saatiin laiskotella lasten kanssa ja katsella lastenohjelmia (tarkoittaa että äiti sai torkkua sohvalla) ja päivällä lähdettiin meidän kummitytön nimipäiväkahveelle, kun meilläkin on näkemiset venähtäneet vähän turhan pitkäksi taas..

 Kylästä kotiuduttua laitettiin lapset nukkumaan, ja minä halusin kokeilla tota Superin kotitreeniä. Siinä sitten tekasin treenijuomaksi glutamiini + tuoremehu + vesi yhdistelmän, jonka ajattelin olevan oikea herkku, mutta no, ei se treenin lomassa niin ihanalta maistunutkaan, kun sitä piti juoda niin paljon ja treenin ollessa ihan älyttömän rankkakin, niin kyllä meinas ihan oksennus nousta suuhun pariin kertaan. Hyvä se kai vaan on, että tietää tehneensä kovaa! Toivottavasti dieetin edetessä jaksaisin vielä tehdä tuon kierroksen neljään kertaan, kun nyt tein ohjeen mukaan kolme. Ja nyt tärisen! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti