sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kevättä kohti! Mä oon niin fiiliksissä.. Ihan älyttömän kauniita päiviä, jotka kruunaa ihanan pitkät kävelylenkit! Ja niiden lenkkien jälkeen se olo vasta onkin upee. Tuntuu kuin olis energiaa melkein mihin vaan :) Meillä ollaan erittäinkin pääsiäisfiiliksissä, lapsilla kuitenkin taitaa olla eka vuosi niin, että he ymmärtävät tästä hömpötyksestä jotain :D


  Ruokailut on kyllä nyt menneet hyvin, vaikka juuri tälläkin hetkellä se pikkunen pahoilainen huutelee mun pään sisällä, että vielä kerkeis lähikaupasta hakemaan illaksi hyvyyksiä. Mutta minäpä en hae! Mun herkku saa sitten illalla lasten nukkuessa olla proteiinivanukas mansikoilla :) Ja luulen, että se tulee siinä vaiheessa olemaan oikeesti ihan tarpeeksi!
 Tänään mulla olis suunnitelmissa kylläkin vetästä iltatreeni vielä hetken kuluttua! Taidan hakee tuolta meen varastosta ihan tangon ja parit painot siihen, ja sitten suunnitella mitä tekis..  Improvisoinnit on välillä niitä parhaita treenejä! :) 

1 kommentti:

  1. Kiitos tsempeistä :) Kyllähän me tästä taas raiteille päästään. Just tulin kävelylenkiltä, ihana ilma ja ihanaa kun on valoisaa.

    VastaaPoista