tiistai 24. syyskuuta 2013

Ihana syksy!

 On sitten niin ihana huomata, miten illat ovat taas pimeitä, ja puut värikkäitä! Itse rakastan syksyä tunnelman vuoksi. Kynttilät, värit, kylmyys, villasukat, viltit, tee.. Niistä on mun syksy tehty<3








Herkkukahvia flunssan pois pitämiseksi, kahvinpuruja, pakurinkääpää, ja raakakaakaota keittimeen, ja kun kahvi on mukissa, teelusikallinen kookosöljyä joukkoon. Kelpaa<3




Syysmaisemissa on myös ihanampi lenkkeillä, ilmakin on huomattavasti raikkaampaa kuin muulloin! Talvellakin kun on välillä niin kylmä, että on melkein pakko pitää huivia suun edessä..










Mä oon tässä nyt viikon aikana kiristänyt taas liikuntatahtia, ja treenit maistuvat taas niin loistavasti, nyt on taas sellainen olo kuin ei saisi millään tarpeekseen. Yritän nyt kuitenkin pitää viikossa yhden sellaisen liikunnattoman päivän, ettei tosiaan käy edes lenkkeilemässä. Koiran kanssa käyn kyllä, mutta ei se nyt jaksa edes pitkiä tehdä.. Pari kilsaa on sille hyvä.




Paras iltapala aikoihin! Rahkaa, mehukeittoa, gojimarjoja ja herkuksi päälle kaakaonibsejä. Se on kumma miten pienet muutokset ruokavaliossa oikeesti piristää ihan hirveästi. Tosiaan näin pienen jutun ansiosta rakastuin uudelleen tähänkin vanhaan rahkailtapalaani :)

Bussen kanssa tulikin käytyä vähän eläinlääkärissä, ja korvatulehdus todettiin.. Ja sekin oli kuulemma selkeä allerginen reaktio, joten nyt on ruokailut syynäyksessä.. Kyllä hän osaa nyt olla aika raukka ;)


3 kommenttia:

  1. Ihme vaikutus syksyllä ja kylmällä, sain itteeni vauhtia pitkästä aikaa liikunnan suhteen. Ei saisi kylmästä valittaa, kun tällanen vaikutus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, usein itsekin keskittyy siihen kylmästä valittamiseen, kun taas välillä on niin tyytyväinen kun saa vetästä villasukat jalkaan ja käpertyä teekupposen kanssa viltin alle :) Se on parhautta se!

      Poista
  2. Ihana koissu, haluisin kanssa tommosen!! :D

    www.sonjakorpela.blogspot.fi

    VastaaPoista