perjantai 18. toukokuuta 2012

Mukavasti menee!

 Ihana olo! Eilen tuli käytyä salilla, sekä pikkasen yli tunnin lenkillä. Kyllä tuntuu! On taas löytynyt se tekemisen ilo, harmi vaan kun taas sataa kun olis tehnyt mieli lenkille.. Ja meille on tulossa v-loppu vieraita, niin tuskin tulee lähdettyä salille kun nähdään niin harvoin.. Täytyy toivoa vaan hyvää ilmaa, niin jos lenkille kuitenkin tulis lähdettyä! Voihan toi tosta vielä parantua niin että vielä tänäänkin kerkeis :) Aika hyvin toi turvotus näyttää laskevan, kun maha on nyt paljon pienempi mielestäni kun muutama päivä sitten. 

 Mulla on ihan harvinaisen hyvä mieli, kai se alkaa jo kroppakin sitten tajuta että on kesä tulossa! Kesällä kun on aina niin kiva mieli, kun tulee oltua niin paljon ulkona, ja voi vaikka vetästä jumpan sielläkin, kuulostaa ainakin ihan loistavalta :) Salille en nyt sitten aiokkaan kesäksi ostaa uutta korttia, kun oon huomannut, että kivoilla ilmoilla ei tee yhtään mieli lähtee salille.. Joten yritän enemmänkin vaan käyttää kaikki muut mahdollisuudet kesän aikana hyväkseni, on se kuitenkin niin kallista jos ostaa sen kortin, eikä käykkään kun pari kertaa siellä.. Toivon mukaan syksyllä innostuu sitten taas enemmän siitä!

 Eipä mulla tällä kertaa mitään oikeen asiaa ollut, oli vaan pakko tulla purkamaan kivaa mieltä tännekin! :P Mukavaa v-loppua kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Itelleni on tulossa ensimmäinen kesä, kun salikortti on senkin ajan voimassa. Täytyy yrittää jotenkin pitää motivaatiota yllä sisäliikuntaankin, vaikka joskus varmasti vaikka lenkki auringonpaisteessa vie voiton :)

    VastaaPoista