lauantai 16. kesäkuuta 2012

Pahoitteluni hiljaisuudesta taas!

 Tällä kertaa kyse oli siitä, että meidän tietokone yhtäkkiä sekosi, ja sitä ei enää saatu edes päälle, ja se oli niin pahassa kunnossa, ettei sitä viitsitty edes korjata, vaan piti odotella sen aikaa, että on varaa ostaa uusi. Ja se hetki oli tänään! Nyt on taas kaikki hienosti, ja pääsin takaisin blogien pariin, mulla onkin tekemistä jos yritän lukea kaikki lempiblogieni postaukset joita tällä välillä on tullut! :D Ihanaa silti, nyt on vähän oppinut elämään ilman konetta ja enää ei ole sellasta pakkomiellettä jatkuvasti käydä katsomassa onko tullut mitään uutta! :)


 Oon kivasti saanut painoni pidettyä nyt samassa (siinä 57kg), mutta nyt yritän taas ottaa loppurutistuksen, kun ollaan 3. heinäkuuta lähdössä Norjaan, miehen siskon luokse lasten kanssa :) Kivempi lähteä jos on saanut pikkasen vielä laihduteltua, niin oon paljon iloisemmalla mielellä!


 Nyt en valitettavasti kerkeä kirjoittelemaan enempää, mutta nyt voin sanoa ettei tule enään noin pitkiä taukoja sentään! :D Mites teillä muilla on mennyt tää alkukesä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti