torstai 21. kesäkuuta 2012

Jotain kuvia
Muutama kuva tältä väliltä kun olen ollut poissa. En oo itse päässyt kyllä yhteenkään kuvaan harmi kyllä, mutta toivotaan että niitäkin tulis taas jossain vaiheessa lisää :) 

Tuossa yläpuolella herkuteltiin ruisleivällä oikeen koko naaman täydeltä, oli vaan pakko napata kuva kun kamera oli vieressä! :D 

Ja alapuolella oleva kuva on sellaselta hetkeltä, kun Jimi oli korkeessa kuumeessa, ja Joanna halusi makoilla vieressä hokien että Nanna pipi, vaikka hän ei kyllä silloin ollut vielä kipeä :) Sisarusrakkautta<3

 Ja pari kuvaa otin Kirjurinluodon reissultakin, kun oli päässyt ekaa kertaa kahteen viikkoon vähän liikkeelle, niin todisteeksi että sinne päästiin. :) 

 En oo selvästikään tajunnut että mun kamerassa pitäisi säätää erikseen jos otan ulkona kuvia, kaikissa ulkokuvissa on hirveesti tota kimalletta! No hyvä huomata nyt niin jos jatkossa huomaisin sitten asentaa siihen toiset asetukset..
 Kovasti joka puolella puhutaan tosta juhannuksesta, mutta meille se tulee olemaan lähes kuin arkipäivä, Jere on töissä, joten eipä tule tehtyä juuri mitään.. Lauantaina mennään päivällä muutamaksi tunniksi kavereiden luo viettämään aikaa ja syömään, kun Jerekin menee vasta yövuoroon :) Mutta usta tää menee kivasti näin! Ei tule varmaan mässäiltyä pahasti, ei tule juotua, ja mennään lasten ehdoilla. Aikaa jää sitten vaikka lenkkeilyyn siihen päälle! Kuulostaa mun mielestäni hyvälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti