tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lisää kuulumisia

  Viimeksi jäi teksti vähän lyhyehköksi, niin kirjotellaan nyt lisää :)


 Eli täällä ollaan nyt pari viikkoa sairasteltu ankarasti, ensin poika tuli flunssaan, sitten Joanna, jonka jälkeen tietysti minä. Mies on taas jollain ihmeen konstilla säilynyt terveenä, ihmeellinen vastustuskyky jonka haluaisin myös omata! :D Kamala yskä on vieläkin, ollut jo viikon verran, joten eipä oo juuri mistään treenaamisesta mitään.. Eilen ajattelin että uskallettais lähteä pikkasen kävelylle koko perhe, ja käytiin tuossa meidän lähellä olevassa kirjurinluodossa (1,5km suuntaansa) katselemassa kun siellä on alpakoita ja kilejä, ja leikkipuisto.. Lapset nauttivat ja itsestäni oli vaan tosi mukava päästä edes pikkasen liikkeelle! 


 Tänään ajattelin, että voisin koittaa vähän tehdä jotain tässä kotona, niin että pidän taukoja aina kun rupeaa kovin yskittämään, ei onneksi kauheen montaa kohtausta tullut. :) Tein sitten vatsoja, kyykkyjä, askelkyykkyjä, portaiden avulla pohkeita omalla painolla ja hauiksia.. Kyllä tuli taas kiva mieli, toivon vaan ettei tää nyt ollut pahaksi kun en kuitenkaan täysin terve vielä ole..


 Huomenna ajattelin kokeilla jotain pikkasen pitempää lenkkiä, kylläkin yksikseni jos vaan mies suostuu lapsia katsomaan sen aikaa.. Rattaiden kanssa hengästyy niin paljon nopeammin, ja silloin se yskäkohtaus iskee! :( 


 Pari lukijaa olikin näköjään jo hävinnyt tän mun tauon aikana, tosi harmi :( Muutaman kerran meinasin kyllä tuossa välillä jo karata vanhempien luokse kirjottelemaan edes pikasesti jotain päivytyksiä tänne, mutta en mä sinne koskaan melkein pääse ilman lapsia lähtemään, ja niitten kanssa siellä aika menee niin ettei edes kerkeä ajattelemaan mitään koneelle karkaamista! :D 


 Mutta hei, juhannus alkaa olemaan jo ovella, toivottavasti pysytte terveellisellä linjalla, tai olette varanneet siihen tankkauspäivän! Itse ajattelin vaan suunnitella terveellä pohjalla syötävät, jotain kanaa ja kasviksia.. Nam! Mitenkäs olette suunnitelleet? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti