torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevätfiiliksissä

 Täällä ollaan hengissä vieläkin! Nyt on tuntunut vaan ettei aika tunnu riittävän mihinkään, ja iltaisin oon vaan lyhistynyt sänkyyn ja suunnitelmat blogin päivityksestä unohtuvat liiankin helposti.. Täytyisi saada tähänkin joku uusi innostus, joka kyllä vähän tuntuu pilkottavan tuolla päässä tällä hetkellä ainakin!

 Mulla oli jotain kuviakin kyllä kameralla, mutta nyt en löytänytkään sitä tietenkään, kun päätin kirjotella.. No pistetään ens kerralla sitten! 

 Hyvin on mennyt, ruokailut on mennyt nyt pari viikkoa oikeen todella mallikkaasti, ja se herkutteluhimo on kyllä jäänyt nyt kun on ollut tarpeeksi kauan taas ilman.. Nyt ei edes tee mieli enää maistaa vaikka muut herkuttelisikin. Itse herkuttelen n. kerran viikossa raakasuklaarusinoilla, kuivatuilla omenalastuilla, tai pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla :) Ne on hyviä!

 Salilla en hirveesti ole käynyt, vaan jumppaillut ja voimaillut lähinnä kotona ja käynyt lenkeillä. Pikkasen on kaipuu jo alkanut  näyttämään päätään, joten huomenna olisi suunnitelmissa töiden jälkeen suunnata suoraan kuntosalille! 

 Mulla on hiukan alkanut unelmat taas iskostua uudelleen päähän, kun oon niin hyvin päässyt kunnon treenien ja tän paremman elämäntavan makuun, että nyt alkaisin hiukan pikkuhiljaa säästämään sitä rahaa säästöön. Sitten jos jossain vaiheessa olisi varaa hankkia itselleni vaikka kuntosaliohjaajan koulutus ja sen jälkeen vaikka vieläpä se personal trainer koulutuskin vielä.. Siinä tosiaan olisi unelma täytetty, jos pääsisin kunnolla joskus tälle liikunta-alalle töihin. Nyt vaan täytyy jatkaa elämää sitä unelmaa kohti oikein. Eli kyllä tää projekti tulee viemään aikansa, mutta mä oon nyt niin motivoitunut, että haluan tuon unelmani vielä toteuttaa! Katotaan mitä tästä tulee :)

 Eilen muuten täällä Porissa Ässät voittivat Suomen mestaruuden, ja sitä tulee nyt joka tuutista ulos, ja tämä viikko meneekin kauheessa juhlasumussa. Harmittaa kun mieskin on lauantaina iltavuorossa ja lapset kotona, etten pääse mukaan kun on torilla kuulemma isot juhlat, olisin kyllä tosi innoissani ollut lähdössä mukaan..

 Mutta tämmöstä täällä, koitetaan nyt motivoitua myös kirjottelemaan taas useemmin, nyt kuitenkin alan lueskelemaan muitten blogeja, ja menen sitten nukkumaan. Hyvät yöt <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti