sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ihana viikko!

 Tää viikko on mennyt kyllä niin ihanasti! On tullu käytyä salilla, treenattua kotona, lenkkeilty sekä kävellen ja pyörällä ja siivoiltu ja nähty ystäviä.. Ihan super hyvä olo :)


  Ruokailut mennyt hyvin, ja sellanen olo alkaa taas iskee kun viime kesänä oli, että roskaruoka ajatuksena jo ällöttää. Ei tulis nyt kyllä mieleenkään vetästä naamaani sellasta! Herkkuna just nuo viime postauksessakin mainitsemani raakasuklaarusinat riittää mainiosti, ja niitäkin tulee kerralla maisteltua vaan pieni kourallinen, ehkä n. 10kpl. Se riittää jo makeennälän eliminoimiseksi! Nykyään silti tuo makeennälkäkin yllättää onneksi vaan ehkä kerran viikossa :) Mies sitten yllätti mut ja osti mulle tavallisen ruisleivän sijaan tollasta realin palauttavaa, oli ihan hyvää kyllä! Vaikkakin yritän leipääkin vähän vähentää, ei sitä välttämättä tarttis joka päivä syödä.. 
 Kyllä mulla on nyt sellanen väsynyt ja onnellinen olo, kun on jaksanut niin paljon. Tätä rataa voisin vaikka jatkaa pitempäänkin! Kunhan välillä muistaa pitää niitä lepopäiviä, niin hyvin jaksaa taas jatkaa. Muutenkin toi kesän lähestyminen piristää mieltä ihan hirveesti, vaikkakin on jo alkanut mielessä pyörimään ne inhat hyttyset ja ampiaiset! Ne sais kyllä jäädä mun puolesta jatkamaan niitä talviunia sinne ens talveenkin asti ;)

2 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste blogissani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Voisin huomenna vastailla siihen illemmalla.. :)

      Poista