perjantai 10. toukokuuta 2013

Haastetta pukkaa!

Sain haasteen Johannalta, ja oon haasteen jo joskus aiemmin tehnytkin, joten en jaksanut laiskuuttani muutakun vastailla kysymyksiin. Kysymyksiin vastailu kuiteskin on aina kivaa ja erilaista :) Piti postata tää jo aiemmin, mutta kysymykset oli niin visaisia, että piti niitä oikeen funtsia!

Kysymykset:

1. Paljasta herkullisin terveellinen reseptisi! (ei banaanilettuja pliiiis ;D)
2. Mitä on hyvä kunto?
3. Kuvaile oma unelmakroppasi kolmella adjektiivilla.
4. Noudatatko jotain erityistä ruokavaliota?
5. Erikoisin kokeilemasi urheilulaji?
6. Seuraavan viiden vuoden tavoitteesi liikunnan osalta?
7. Mitä ilman treeni ei onnistu?
8. Jos voisit vuorokauden mässäillä millä tahansa, mitä kaikkea söisit?
9. Miten hemmottelet itseäsi?
10. Nimeä yksi paheesi.
11. Motivoivin lause? Oma tai lainattu.

Vastaukset:


1. Taitaa olla mun herkkuni riisikakku, ja siihen päälle viipaloituna banaani ja sen päälle ripotellaan kanelimaustetta ja ehkä ripaus kardemummaa.. 


2. Hyvä kunto voi tarkottaa kyllä niin montaa eri asiaa, ja sitä asiaa voi katsoa monelta eri kantilta, mutta sanosin että hyvä peruskunto on kun jaksaa esim juosta 5km lenkin ilman että on sen jälkeen kuoleman kielissä :D Sanoisin kuitenkin yleisesti niin, että jos ihminen syö perusterveellisesti, on normaalipainoinen ja liikkuu useamman kerran viikossa niin on mun mielestä ihan suht hyvässä kunnossa.. Ne mun tavoitteet sitten taas on kuitenkin reilusti tätä korkeammalla, haluan niitä lihaksia ja haluan olla loistokunnossa! Monet taas eivät välttämättä niistä lihaksista niinkään innostu, useimmilla taitaa olla kiinnostuksena olla vaan hoikka.


3. lihaksikkaampi, voimakas, kiinteä


4. En mitään erityistä, perus terveellistä runsasproteiinista ruokaa syön :) Innostun kaikista kokeiluista, kuten superfoodit ja viherpirtelöt, ja ne on sellasia mitkä on jäänyt sen ekan kokeilun jälkeen pysyviksi ruokavaliooni.


5. En oo hirveen erikoisia testaillut, erikoisimpia ovat ehkä sitten ratsastus, vesijuoksu tai zumba.. Oon liiankin tavis ehkä!


6. 5 vuoden tavote, en oo sellasta miettinytkään.. Onpa vaikee kysymys! Olisi mukava jos pystyisin juoksemaan puolimaratonin, olisin oikeesti fitissä kunnossa, ja toivottavasti työskentelisin liikunnan parissa :)

7. Treeni ei onnistu jos ei oo vettä saatavilla! Ainakaan mulla!

8. En oikeestaan haluisi mässäillä koska se jää mulla aina päälle.. Mutta jos ei olis sitä vaaraa niin kauheen kasan Ben & Jerry's jäätelöä, sipsiä ja uunimakkaraa juustolla! Voi sitä morkkista mikä olis jos oikeesti vetelis noi yhdessä päivässä..

9. Ostamalla itselleni jotain uutta.. Vaatteita tai treenivälineitä, tai luontaistuotekaupasta jotain uusia kokeiluja :)

10. Ruisleipä. Nyt on kylläkin pannassa!

11. Yes, I can!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti