lauantai 4. tammikuuta 2014

Paluu bloggeriin?
Iltaa kaikille! 

Mulle tuli äkisti sellanen fiilis, että haluisin aloittaa kaiken alusta, tulla takaisin tänne kirjoittelemaan ja kertomaan fiiliksiä, kuulumisia ja tekemisiä. Jotenkin kaikki tuntui sujuvan helpommin silloin, kun niin tein! Joten, tässä mä oon. Ajattelin, että kirjoittelen vähän enemmän ihan kaikesta.. 

Paljon on tässä välissä tapahtunut, ja mulla on ollut ihan mielettömän raskasta (tai siis koko perheellä myös tietenkin..) No.. Marraskuussa ensin rakas ihana 4-vuotias ranskanbulldoggimme Busse jouduttiin lopettamaan. Se oli ihan kamalaa, kun tilanne tuli yllättäen! Se ensin halvaantui toisesta takatassusta, ja yön aikana (kun oli päivystävällä lääkittävänä ja tarkkailussa) se oli vaan levinnyt jo koko takapäähän ja  meille soitettiin että voitaisko tulla mahd pian, ja siellä se koira huusi jo tuskissaan, että ties tuliko se selkärangasta se kipu vai miten, mutta eläinlääkäri oli meidän kanssa samaa mieltä, että ystävällisin teko olisi päästää poika tuskistaan.. <3

murut yhdessä <3
Sitten pian tän ikävän tapauksen jälkeen, mun selkä meni "rikki", ja se särkee siis edelleen! On kaikennäköstä mielipidettä ollut eri lääkäreillä, mut mitään kuvauksia tai testejä ei oo vieläkään tehty, vaikka oon 2kk ollut jo saikulla.. Ja nyt tietenkin muutama päivää on nilkka vihlonut ihan kun siellä olis tulehdus. En pysty silläkään kunnolla kävelemään, joten liikuntaa päivään ei oikeesti tuu yhtään mitään. Pikkasen alkanut tää masentamaan ja ruokaa (= herkkuja) on mennyt! En oo uskaltautunut vaa'alle.. :/

Sopivasti ennen joulua, tuli vielä viiminen niitti tähän masennukseen, kummitätini poismeno.. Tästä en aio avautua enempää, koska on niin yksityisasioita, mutta ei tää yllätys ollut ollenkaan, ehkä jopa helpotus.. Mutta ikävä on aivan uskomaton! Hän oli mulle pienestä saakka kummi"äiti" aina, erityisen läheinen henkilö siis..Tuli tässä sitten joulukin, joka kivasti piristi synkähköä vuotta, ja toi iloa ja mukavaa puuhastelua lapsiperheeseen! Mies kävi mulle piristykseks hakemassa myös uuden tv-tason sekä kahvipöydän meen olkkariin, ja tykkään niistä ihan hirveesti! Ovat ihanat, ja ihana on mieskin :)

Mutta nyt on sellanen olo, kun on uusi vuosi alkanut, niin jos alkaisi uudet kujeetkin! Ja yrittäisin keskittyä enemmän hyviin asioihin, ja tehdä uudestaan nyt ruokataparemontin, joka tulis enemmän kuin tarpeeseen. Sekin piristää kun pääsee vaan alkuun.


Sellasia kuulumisia, tässä nyt taisi olla tällänen pintaraapaisu vaan, mutta jos mä palailen tänne taas pikkuhiljaa! Tuli pidettyä melko pitkä tauko, joka oikeesti teki hyvää, kun ei inspiroinut yhtään kirjoitella mitään, mutta täällä mä nyt vaan taas olen kun en malttanut enää pysyä pois ;)

<3 Janika <3

6 kommenttia:

 1. Tuossa just aikasemmin tänään mietin, että mitähän sulle kuuluu. :)
  Harmillisia takaiskuja jokainen ja osanottoni kummitädistäsi ja Bussesta. Toivottavasti selkä- ja nilkkakivulle löytyy selitys ja pääset takaisin liikunnan pariin. :) Ja tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Toivotaan tosiaan, että tää nyt lähtis jo paranemaan, alkaa olee takaiskuja ihan tarpeeksi jo.. Pakkohan sen on jossain vaiheessa kääntyä toiseen suuntaan :)

  VastaaPoista
 3. Otan osaa! Olit minunki mieles joku pv, taisin just sillon Poris päin seikkailla. Tsemppiä ja tästä maailmasta tulee tukea (myös)! :) Tervetuloa, uskon tauon olleen hyväksi, ne on aina välillä tarpeen. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin, onpa kiva tietää että oon ollut teidän ajatuksissa! :P

   Poista
 4. Voimia teille koko joukolle. Mä en osannut poistaa tuota sun blogia omista listoiltani mutta sehän oli hyvä vain kerran homma jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sami! Kiva se oli vaan palata takasin, ja huomata että lukijat on pysynyt vaikken lupaillutkaan palata! :)
   Ja just katselin sun viimisintä postausta, että on kyllä tullut loistavasti kehitystä! Hyvältä näyttää :)

   Poista