perjantai 31. tammikuuta 2014

Terveisin väsynyt flunssapotilasOn ihanaa kun on ollut kivoja ilmoja, niin on päästy ulkoilemaan kaikki hyvillä mielin. Kurjalla ilmalla kun ei siellä oikeen viihdykkään. Nämä ulkoilukuvat on keskiviikolta, ja tänään tuli taas pikkasen lisää lunta. Mun makuun olis kiva jos vieläkin tulis jonkun verran, niin sais tehtyä lumiukkoja ja pääsisi pulkkailemaankin kunnolla.
Eilen meillä olikin mukava päivä. Aamulla heräsin, vietiin lapset tarhaan, syötiin aamupalaa (munapasteijaa ja smoothieta, niinkuin instaan kirjotin terveellinen vs. epäterveellinen :D), meikkasin, käytiin n. 15 kertaa Kaapon kanssa ulkona päivän aikana, käytiin Mustiin ja Mirriin miehen mukaan viemässä luottokortti (tullut vähän kuukauden aikana laitettua rahaa kyseiseen kauppaan ;) ), tehtiin ruoka valmiiksi (karjalanpaistia), haettiin lapset tarhasta ja syötiin, tuli vieraita ja tuon jälkeen poika meni vielä mummulaan parturiin, jonka jälkeen iltapalan kautta nukkumaan. Ihan mukava päivä :) Siinä illalla mulle alkoi tulla vähän ihmeellinen olo, ja ajattelin pistää pakuriteetä varmuuden vuoksi tulemaan. Sitä hörppiessä lueskelin blogeja, ja Venlan postausta lueskellessa päätin kokeilla tuota aamulla rauhassa heräämistä. Minä kun en ole mikään aamuihminen ollenkaan. Joten kun oli jo valmiiksi väsynyt olo, suunnittelin meneväni ajoissa nukkumaan ja laittavani herätysen kello 06.30.

Melko hyvä suunnitelma, mutta heräsinkin sitten jo 04.30 nenä aivan tukossa, aivastuksia alkoi tulemaan tauotta ja ulkonäkö oli kuin zombilla. Ihana flunssa iski. Jee…….
Eli tämä päivä on mennyt lämpimän peiton alla, vitamiineja haaliessa sieltä sun täältä (smoothiet, hedelmät, marjat ja ihan vitamiinilisät), lämpimiä juomia juodessa, Grimmejä katsellessa ja niistäessä. Kai tää tästä taas pian ohi menee!

1 kommentti: