maanantai 20. tammikuuta 2014

OdotustaTässä on vähäiselle jäänyt kirjoittelut, kun lunta on satanut ja on koitettu ulkoilla aika paljon enemmän. Toinen syy on ollut tuon koiran hakemisen läheneminen, joka tapahtuu siis tän viikon perjantaina jo! Ja onhan meillä lähtenyt ihan käsistä kaikki, on tullut Mustiin ja Mirriin vietyä kasapäin rahaa, ja valehtelematta on käyty jokapuolella kaupoissa kierreltyä noita koiranjuttuja katselemassa ja ostelemassa jo vähintään 7 kertaa. Ihan uskomattoman hulluks on menty :D
Oli se mies minutkin yllättänyt tälläsillä ihanan lämpimillä, ja jopa näteillä toppahanskoilla. Itselleen oli ostanut siis jonkun mielettömän kalliin takin, ja ilmeisesti tuli huono omatunto, jonka takia osti nuo. Mutta mukava ylläri kuitenkin. ;) 

Oon nyt muuten pikkuhiljaa saanut lisättyä päivään jotain pieniä jumppahetkiä. Oon nyt vielä tehnyt niin, että teen pitkin päivää aina välillä jotain pientä. Niin se ei tunnu niin raskaalta, mutta kuitenkin selkä ehkä(?) alkaa vähän tottua liikkumiseenkin. Edelleen kipeeltä tuntuu, ja tänään loppuu taas saikku ja huomenna siis lääkäriin. Täytyy siellä varmistaa, että miltä kuulostaa tää mun "treeni", et onko siitä hallaa kun tekee kipeetä, vai jatkanko vaan.. 
Loppuun vielä kuva viattomasta pienestä Ässä-kissasta, joka ei aavistakkaan mikä sitä perjantaina odottaa! ;) Sekä pieni osa niistä ostoksista mitä on tullut hankittua. Olihan meidän takaovelle pakko ostaa myös tuollainen kuramatto, joka imee vettä kuulemma jopa 8 kertaa oman painonsa verran. Ihan pakko!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti