maanantai 27. tammikuuta 2014

Loppu viikonlopun kuulumisetRuokailut on menneet ihan nappiin, sillä kerran viikkoon herkuttelulla. Nyt oli sellanen olo, ettei olis niitä tarvinnut, mutta ostinpa vaan tavan vuoksi. Joten ajattelin nyt vähentää sitäkin. Kivasti on silti turvotukset lähtenyt laskemaan jo tälläkin menolla :) Mutta jos jatkossa ne herkuttelutkin olis terveellisempiä vaihtoehtoja, kuin mega pussi sipsejä, tai puolen kilon karkkipussi!
Me käytiin vähän luistelemassakin (siis lapset kävi :D) lauantaina, miehen veli oli sen aikaa koiravahtina. Ei olla vielä jätetty yksin kuin 10 minuutin ajaksi. Tuo muuten sitten teki aika huonoa mun selälle, kannatella tyttöä kyyryssä! Oli eka ja vika kerta tänä talvena ainakin, saa joku muu kannatella jatkossa. 

Oon mä käsiä koittanut vähän treenailla, ja kyykkyjä pikkasen kerralla, ja pohkeita rappusissa. On sellanen olo, että kaikki lihakset olis jo surkastunut pois, ja haluun ne takas! <3 Mutta miten ne sais tässä kunnossa takas.. En tiedä..Rento Kaapo<3

Iltapalaksi namitsuu, yks iso tumma leipä kananmunalla, sekä kipallinen porkkanaa. Nyt on joku tällänen kausi, että vedän ihan "hitoksee" porkkanoit. Ne on hyviä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti