sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Asiaa ruokailusta

 Multa kysyttiin tossa joku päivä, että mitä mä oikeen syön, kun laihdun näin hyvin! Ja vastaus on, että niinkuin ennenkin, paitsi lounaan oon korvannut vihershmoothiella.. Joskus se on saattanut mennä johonkin muuhunkin väliin kun lounaalle, mutta pääasiassa näin kuitenkin.

 Vihersmoothie on siitä kiva ja helppo tehdä, kun siihen voi ängetä vaikka mitä aineksia sekasin! Kaikenlaisia salaatteja, kurkkua, tomaattia, paprikaa, banaania, avokadoa, omenaa, päärynää, mansikkaa, vadelmaa, mustikkaa, gojimarjoja jne.. Itse käytän usein lisäksi pakuriteetä ja raakakaakaojauhetta. Sinne voi siis ängetä joukkoon vaikka mitä!

 Ainiin, ja iltapalan olen aika usein korvannut munakkaalla! Sen teen niin että laitan yhden kokonaisen kananmunan, ja kaksi valkuaista ja kaksi nakkia joukkoon, niin johan maistuu! Ja proteiiniakin siitä löytyy jo kivasti :)


 Eli normaalisti päivän ruokailut on tämänlaisia:

Aamiainen: kaurapuuro + hera + mehukeitto (ja joskus marjoja) tai 2 palaa ruisleipää, johon tulee voita ja keitetty kananmuna päälle 

lounas: yleensä vihersmoothie joko rahkaan tehtynä, tai herajauheella

välipala: maitorahka marjoilla ja mehukeitolla (joskus lisään myös pähkinöitä) tai proteiinipatukka

päivällinen: 100g lihaa (korkeintaan 10% rasvaa, muuten en oo enää niin tarkkaan katsonut mitä lihaa, useimmiten se on naudanjauhelihaa), paljon paljon kasviksia (en oo punninnut enää, mutta aina vähintään se puolet lautasesta!) ja keitetty kananmunan valkuainen tai kasa raejuustoa, ja treenipäivinä vähän makaroonia

iltapala: joko maitorahka samoilla lisukkeilla kuin välipalana (aina pähkinöitä myös) tai tuo munakas) ja iltapalan jälkeen teetä, jossa on iso teelusikallinen kookosöljyä!

 Nyt tän kuukauden aikana on sokerittoman takia jäänyt herajauheet väliin, ja palautusjuomakin on vaihtunut täksi ajaksi proteiinipatukkaan! Sitten tähän lopuksi olis varmaan sitten tunnustettava eilinen sortuminen! Eli mulla on tässä muutaman päivän ollut taas ärsyttävän raskasta kun tyttö on TAAS kipeenä, ja yöt on valvottu kun hän yskii ja itkee ja on käyty päivystyksessä jne.. Niin eilen tein tietoisen päätöksen herkutella, kun en vaan jaksanut tehdä mitään ruokaa, kaupat oli jo kiinni ja teki mieli kaikkea hyvää.. Joten tilattiin pitsaa, söin puolikkaan. Ja illalla söin jäätelöä! Joten siinä meni sokeriton pieleen, mutta en mä silti kadu.. Jotenkin koin silti ansainneeni ne herkuttelut, ja jatkuu taas paremmin mielin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti