torstai 15. marraskuuta 2012

Se olis sitten v-loppu tulossa jo!

 Hei vinkkaanpa taas, eli tykätkääpä myös facebook-sivuistani täällä!

 Juu, eli alotetaas maanantaista, aamupaino oli 51,9kg! Ihan hurjaamiten tää homma edistyy nyt niin hirveen hyvin! :) Maanantaina kävin myös salilla tekemässä käsiä ja oli kyllä kivaa! Harmi kun meen salille ei saa viedä kameraa, oli taas kivannäkönen pumppi hauiksessa ja mä sitä sitten tietenkin ihailinkin ahkerasti :D 

 Tosiaan päätinkin tehdä sittenkin vielä kolmijakosella, kun ajattelin vaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja käydä siellä salilla vaikka mikä olis! Kyllä sitä aikaa sitten ihmeesti löytyy kun sitä vaan haluaa.

 Tiistaina pidin välipäivän ja oli iltavuorossa töissä (olin kyllä maanantainakin, kävin salilla ennen töitä..) ja eilen pääsin kolmelta jonka jälkeen ponkasin suoraan salille tekemään keskikroppaa. Jestas mikä fiilis taas, mä olin niin ilonen kun katselin yhtä naista ketä teki osittain samoilla laitteille samoja juttuja kun mä, ja sain joka kerta lisätä painoja vähintään 15 kiloa niihin!  Tuli sellanen olo että on saavuttanut jotain, etten mä ihan turhaan ole siellä salilla käynyt :) Tänään olikin hei mun nimpparit! Ei meillä oo tapana ihmeemmin nimppareita juhlistaa, mutta kävin mun vanhemmilla kahvilla, niin äiti oli ostanut mulle kauheen kokosen kukkasen lahjaksi! Ihana<3 Ja itsekin ostin itelleni lahjan, ihanat mustat kollarit pinkeillä yksityiskohdilla, nää on niin söpöt!


Tällänen perusihana pikkujoululahja, siinähän siis sataa lunta kun vähän ravistaa/kääntää ylösalasin :)

 Samalla ostin huomiseksi töihin pikkujoululahjan! Lahjan piti olla alle 3 euroa maksava, joten mitään ihmeellistähän sillä ei pystynyt hankkimaan, ja mietinkin aikasemmin jo aika paljon kaikkia vaihtoehtoja.. Löysin kuiteskin aika kivan! Ja meille on kuulemma tulossa ihan joulupukki niitä jakamaan, aika jännää ;) 

 Sokeriton mulla on edelleen mennyt hyvin, tai oikeestaan loistavasti, nyt on mennyt jo mielihalutkin ohi, en tie miksi mutta nyt itseasiassa mulle tulee huono olo jo kun ajattelen että mun pitäisi syödä jotain makeaa! Ja siis en tarkota tällä nyt hedelmiä.. Vaan just noita kaikkia herkkuja! Ihan hyvä vaan ;) 

 Ja työmatkoja on tullut edelleen hyvin käveltyä, joka päivä vähintään toiseen suuntaan, usein molempiinkin.. Eli joka päivälle tulee vähintään 35 min lenkki! En voi oikeen muutakun olla tyytyväinen tähän mun tilanteeseen nyt :)

4 kommenttia:

 1. Ekaa kertaa eksyin blogiisi! Tulen uudelleenkin!
  Ihanat noi housut!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, tuohan on aina ihan loistavaa kuulla, jos löysit jotain miellyttävää luettavaa :)
   Mä ihastuin kans heti! En tosiaan ollut suunnitellut ostavani mitään itselleni, mutta kun näin nuo, niin en vaan voinut jättää niitä sinne vaan oli pakko saada ne heti mukaan :D<3

   Poista
 2. Mitä sä syöt tällä hetkellä kun paino tuntuu tippuvan noin kivasti?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin vastailla tähän muuten vaikka seuraavassa postauksessa, kirjottelen huomenna taas!;)

   Poista