keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Omenasipsejä kanelimausteella Mä sitten jätin tänään salin väliin.. Tuli aamulla taas aivasteltua sen verran, että ajattelin että parempi niin. Ja jotenkin se, että oon saikulla vaikkakin viimistä päivää, niin ei tunnu oikeelta lähteä salille rehkimään. Mutta lenkillä kävin silti koiran kanssa! Melkein tunti käveltiin, ja hyvä fiilis tuli :)

  En muista oonko aiemmin vinkannut näistä, mutta on hei ihan mielettömän hyviä, ja terveellisiä namupaloja! Ostan usein pussin kaappiin varmuuden vuoksi herkutteluhimokohtauksia varten :D Hyvin menee makeenhimoon ainakin mulle.

 


 Pakko oli Bussestakin pistää kuvaa, kun raukka on ihan loppuun saakka itsensä riehunut! Meillä oli siis tänään harvinainen vieras, meinaan toinen koira. Tämä toinen kylläkin on vielä pentu, vaikkei enää niin pieni olekkaan, mutta pennun hajut siinä kuitenkin on, joten meidänkin rähisijä sietää tätä poikaa.. Yleensähän meen Busse tappelee kaikkien kanssa, mutta nyt oli riehuminen pelkkää leikkiä, vaikkakin välillä oli vähän rajutkin otteet käytössä :D Mutta siis hauska päivä ollut meillä!

 


 Mites muitten viikonloppu sujui??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti