perjantai 23. marraskuuta 2012

Se olis nyt perjantai sitten taas kerran! Nää kuvat on otettu maanantaina kotimatkalla töistä, oli ihana ilma ja kuvasin vähän maisemia, joita kuljen joka päivä.. Tosta eteenpäin onkin ollut vaan sadetta, ja taukoa sateesta ennen seuraavaa sadetta, jolloin on myös ollut pilvistä ja synkkää! Melko masentavaa..

 Aikaa mulla ei oo riittänyt mihinkään liikuntaan muutakun noihin työmatkojen kävelyihin, ja se on masentanu vielä lisää! Joku ihme kausi taas, meinasin alkaa itkemään kun työkaveri kysyi että millanes fiilis tänään! :D Hetken päästä jo naurattikin, tää varmaan vaikuttaa kun pitäis oikeesti alkaa joulufiiliksenkin jo pian iskee päälle, ja ulkona on 7 astetta lämmintä parhaimmillaan ja koko talvesta ei oo tietoakaan. Tulis sitä lunta että piristyis jo!

  Täällä tosiaan on nurmikot vihreenä :D 

 Mä oon miettiny tässä nyt, että nostan kyllä hattua oikeesti työssäkäyville ihmisille jotka tekee kotona töihin mukaan lämpimän ruoan valmiiksi! Oon aiemmin ajatellut, että tottakai mäki niin sitten teen, eikä siinä oo mitään ihmeellistä! Mutta täytyy kyllä myöntää, että oon kyllä laiskistunut nyt työelämään lähtiessä, ja välipaloina töissä syön yleensä banaanin, rahkan ja viimisellä tai keskimmäisellä tauolla proteiinipatukan.. Hävettää kyllä myöntää että teen näin joka päivä, mutta jos vaikka tän tunnustuksen myötä saisin itteeni niskasta kiinni ja tekisin oikeen joku päivä nyt sen lämpimän päivällisen oikeen sinne mukaan! 

  


 Huomenna mies täyttää 25vuotta ja on kivat kahvittelut siis tiedossa, ja illalla me suunniteltiin menevämme oikeen elokuviin! En kyllä muista koska viimeksi oltais oltu, taitaa olla lähemmäs vuosi aikaa.. :D Ei hirveen usein tuu siis käytyä, pidetään oikeen treffi-ilta ;) Taidan ottaa pikkasen poppareitakin, en oo vielä ihan varma.. Jos epäröin vähänkin vielä huomenna ni en ota! Sitten ei tuu ainakaan huonoa omaatuntoa. Ei tuu myöskään sillon jos oikeen paljon niitä haluan, koska tiedän syöväni kuitenkin oikeesti niin harvoin niitäkin :)

 Mitäs suunnitelmia kaikilla muilla on viikonlopuksi??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti