lauantai 10. marraskuuta 2012

Isänpäiväviikonloppu

 Vähän hiljasempaa blogin puolella! Ei oo ollut oikeen mistä kirjoitella, kun on aika mennyt niin nopeasti tuon työn takia, kun sehän tarkoittaa että kaikkeen muuhunhan on enää se puoli päivää vain aikaa, kun normaalisti on ollut aamusta iltaan aikaa tehdä asiat siinä järjestyksessä kun itse haluaa.. 

 Mutta joo, liikunnat on ollut tasan sitä työmatkojen edestakasin kävelyä, jonka oon kyllä kävellyt vielä tosi mielelläni :) Aika ei tunnu nyt riittävän salille tarpeeksi, joten muutan saliohjelman varmaan kaksijakoiseksi, jolloin käsipäiviin lisään vatsat, ja jalkapäiviin selkälihakset.. Tääkin viikonloppu tulee olemaan kiireinen kun on isäinpäivä, ja pitää kaikki mummulatkin muistaa kiertää! Ajattelin, että jos jaksan niin tänään kuitenkin kävisin vielä salilla, saas nähdä miten käy :D

 Sokeriton mulla on mennyt tähän saakka ainaskin tosi hyvin, sitä yhtä pikkuvirhettä lukuunottamatta! :D En oo ees kaivannut niitä, ja oon pysynyt kylässä ollessakin kovana ja sanonut, että en voi nyt syödä sellasta. Vaikka mummu kyllä jossain vaiheessa jo tokaisi että on huolissaan minusta, etten kuihdu pois! Totesin tähän, että minähän syön kuitenkin melko paljon ja ruoka jota syön on vain nykyään sitä terveellisempää, ja en siihen vanhaan tapaani halua palata enää koskaan, koska koen olevani paljon energisempi näin! Kyllä hänkin sitten asian ymmärsi, kun tajusi että en ole millään ihme-dieetillä :)
  Nyt täytyy mennä taas katsomaan kaikille vaatteita, kun aloitetaan isänpäiväkierros jo tänään.. Kaikille kuitenkin oikein hyvää viikonloppua, ja muistakaa sitä rakasta isää vaikka jollakin suklaalevyllä! :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin juu, olis pitänyt pistää tohon vielä lisäys, että tietenkään tiukalla dieetillä olevia ei saa kiusata millään herkuilla, vaan sitte voi ostaa vaikka proteiinipatukan tai jos jotain parempaa niin hyvä vois olla esim. proteiinijauhepussi! :D

   Poista
  2. Näppärä kommentin hyväksyjä taas vauhdissa! ;) mutta kerrohan sitten testailun tuloksia!

   Poista
  3. Joo, ajattelin oman postauksen oikeen pistää jos vaan aiheesta jotain asiaa syntyy.. Toivottavasti olis jotain hyötyä kun ei mun hierojalle kuiteskaan herkästi tule ainakaan mentyä! :)

   Poista