tiistai 17. heinäkuuta 2012

The Biggest Loser


 Löytyykö muita ohjelman faneja? Mä oon täysin koukussa ainakin, ihan parasta katsella tätä ohjelmaa ja tehdä samalla jotain kotitreeniä kun katselee Jillianin ja Bobin huutavan ja käskevän tekemään lisää ja lisää! Haluisin sen pelinkin, että voisin tosissaan kokeilla kuinka rankkaa se on.. Mutta kivoja treenivinkkejä ja ruokavinkkejä tosta ohjelmasta saa myös, ja vaikka lähtökohdat onkin noiden kilpailijoiden kanssa aivan eri, minä kun en ole koskaan ollut kuin lievästi lihava, niin jos olisin jatkanut entistä elämäntapaani niin mistä tietää vaikka olisin joskus ollut aivan kuin he.. Herättää kyllä ajattelemaan.

 Mä tein eilen kunnon vatsalihastreenin, jonka löysin jonkun blogista (pahoitteluni, etten saa millään päähäni mistä se oli), mutta oli meinaan rankka! Tänään on ollut ihanan kipeenä lihakset ja on onnellinen olo kun tuntee tehneensä jotain oikein :)

 Tänään olisi suunnitelmissa tehdä käsitreeniä ja kyykkyjä paljon, taas on kovin innostunut olo päästä vetämään ittensä ihan loppuun! :)

2 kommenttia:

  1. Todella mukava löytää samanhenkisiä blogeja kun omani. Biggest loser on aivan mahtava, saa niin kovasti inspiraatiota. Ostin myös itselleni Jillianin 30 Day Shred, joka on kyllä kunnon treeni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on muitakin Jillianin ihailijoita! :) Ja tervetuloa lukijaksi!

      Poista