tiistai 31. heinäkuuta 2012

Juoksuinto on iskenyt täälläkin!

  Halusin vinkata pari ihanaa blogia joita itsekin tykkään seurata! Ensimmäinen on suloinen, reipas ja iloinen tyttö joka treenaa fitnesskilpailuja varten, jotka ovat n. kuukauden kuluttua. Toinen on 35-vuotias äiti joka on personal trainer ja hänen bloginsa on myös todella täynnä energiaa jota riittää ihan tänne lukijallekin asti! Todella kivat blogit, suosittelen kurkkaamaan molempia :)

http://eevsku.blogspot.fi/
 http://sportslady-h.blogspot.fi/

 Ja toivotan uudet lukijat tervetulleiksi, teitä onkin tullut nyt muutamia lisää pienen ajan sisällä. Oikein iloisiksi teitte minut liittymällä lukijoiksi! :)

 Nyt ei oo tullut paljon kuvia otettua, mutta ehkä tänään myöhemmin tai huomenna, tulee niitäkin taas napsittua. 

 Oon nyt päättänyt alkaa juoksemaan, tuli edellispäivänä juostua koiran kanssa, ja oma kuntoni kesti paremmin näköjään tota kuumuutta, koska koira pisti jarruja päälle vähän väliä! Ajattelin ottaa tavoitteeksi nyt alkuun, että syksyn aikana jaksaisi juosta sen 10km, ja ens kesänä voisin harkita jopa sitä puolimaratonia. Vähän kuulostaa hurjalta, mutta vuosi aikaa treenata, niin luulisi sen riittävän, kun pohjakuntokaan ei nyt ihan surkeimmasta päästä ole.. 
Onko kellään vinkkejä millaiset juoksukengät kuuluisi olla? Mulla kun on vaan tavalliset lenkkarit, kyllähän niillä alkuun pääsee, mutta sitten pidempiä matkoja varten voisi olla järkevä hommata jotkut paremmat.

 

2 kommenttia:

 1. Heippa, yksi uusista lukijoista täällä. :) Lenkkareista sen verran, että kannattaa mennä liikkeeseen kokeilemaan erilaisia kenkiä, sillä se helpoiten selviää. Jokaisen jalka on niin erilainen, että toinen merkki sopii toiselle ja toinen toiselle. Mä tein hetki sitten postauksen omista lenkkareista http://150paivaa.blogspot.fi/2012/07/3-lenkkitossut.html

  Itsekin olen alkanut juoksemaan nyt ja tavoitteena oli se kymppi syyskuussa juosta Ruissalossa. Taidankin vaihtaa sen puolikkaaseen jos jalka vaan kestää, joten ihan hyvin sulla on aikaa. ;)

  Lenkkari ja juoksuvinkkejä muutenkin kannattaa katsoa sellaisesta kirjasta kuin Naisen juoksukirja. Tilasin sen just itselleni kun tykästyin siihen joskus kun sen kirjastosta lainasin. paljon hyviä vinkkejä!

  Tsemppiä ja tervetuloa vastavierailulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyykin katsastaa tuo kirja jostakin! :) Taidan käydä jossain urheiluliikkeestä kyselemässä millaisia vaihtoehtoja löytyy..
   Tsemppiä juoksuun, toivotaan että sun jalka kestää!

   Poista