maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tulossa viikon blogitauko!

 Noniin, nopeasti se aika meni, ja huomenna aamuyöstä lähtee meidän auton nokka kohti Vaasaa. Lähdetään siis sinne Norjaan miehen siskon luokse viikoksi, joten en kerkeä siellä päivittelemään kuulumisia, mutta kerron sitten kun on palattu! :) 

 Tänään tuli alitettua tuo mun ennätyspainoni, ja aamuvaaka näytti 56,3kg! Lähes kiljuin innosta, en ole näin vähää painanut sitten neljään vuoteen! :D

 Mulla on pikkasen ollut huoli miten tässä matkan aikana käy tän mun ruokailun kanssa, mutta me saadaan kuulemma matkajääkaappi lainaan miehen vanhemmilta, joten rahkat lähtee matkaevääksi, sekä voin tehdä ruisleivistä ja kananmunista terveelliset välipalat myös. Täytyy sitten vähän katsoa paljonko sinne mahtuu sitten, että täytyykö muut ruokailut sitten syödä jossain matkan varrella.. Kyllähän joka paikasta ainakin salaatit varmasti löytyy :) Joten aika positiivinen olo! Ostin ison kasan myös proteiinipatukoita, joten jos ei löydy mitään terveellistä vaihtoehtoa niin vedän sellasen naamariini.

 Kivasti on nyt mennyt treenien kannaltakin, ei oo tällä viikolla löysäilty! Yksi lepopäivä, ja muuten oon käynyt joko lenkillä, tai treenannut tässä kotosalla. Yks päivä tein kaksikin treeniä, kun oli energiaa! :) Mutta siis, ensi viikkoon, tullaan vasta niin myöhään, että kerkeän kirjoittelemaan aikasintaan keskiviikkona, yritän jaksaa heti silloin päivitellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti