maanantai 23. heinäkuuta 2012

Joko se kesä meni vai?

 Täällä on ollut hieman keljua ilmaa nyt pari päivää.. Kamalan pilvistä, sateista ja tuulista. Mun pikkutyttöni oli ilmeisesti sitä mieltä että ulkona on hirmuisen kylmä, kun yllätin hänet penkomasta laatikoista kauheasti vaatetta päälleen! Tarvittiin ainakin pipo, kaulahuivi ja villahansikkaat. Taisi olla yhdessä vaiheessa laittamassa jopa villasukkia! Ja Jimin kaapista tietenkin, hänen oma kaappinsa on tuossa yläpuolella, joten sieltä ei yletä vielä näkemään mitä sieltä ottaisi, joten helpompi lainata vaan veljeltä :D

 Meillä ollaan siis oltu nyt pari päivää lähestulkoon kokonaan sisällä.. Onneksi tänään meidän piristykseksi Jeren sisko tuli perheineen vuorostaan tänne Suomeen viikoksi! Eivät kylläkään ole meillä vaan anopin luona, mutta he kun asuvat tuossa lähes naapurissa, niin lähes sama asiahan se on.. :)

 


 Nyt on alkanut fiiliksissä tuntumaan melkoinen kaipuu salille! Siis kun kotona pystyy tekemään suht paljon kaikkea, mutta tietyt jutut (kuten esim. jalkaprässi!) olis nyt aiheellisia. Plus se asia, että onhan salilla aina ihan erilainen se tekemisen meininki.. Kyllä taidan isännän kanssa keskustella olisko ens kuussa järkevä hankkia taas kortti, ja että meenkö vielä samalle salille.. Sitten vois taas alkaa tapahtua jotain enemmänkin tässä mun kropassa! Nyt on ollut pikkasen hitaamman puoleista tuo edistyminen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti