lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kuvia matkalta Näissä maisemissa tosissaan kelpasi istuskella ja vain katsella! Oli kyllä niin kaunista, että ei tuon viikon aikana vielä kerinnyt kova koti-ikävä iskemään :) Kaiken olisi kruunannut jos olisi vielä saanut parhaan ystävän matkalle mukaan! Ei olisi kaivattu enää mitään :)
 Käytiin vähän rannallakin, vesi oli kyllä kylmää, että uimaan me ei uskallettu, mutta lapset tykkäsivät vaan heitellä kiviä veteen..
 Parissa ostoskeskuksessakin tuli käytyä. Ei kyllä ihan hirveästi tullut osteskeltua, kun Norjassa lähes kaikki on niin kallista. Se oli vaan sellaista mukavaa ajanvietettä käydä katselemassa millaista siellä on! Mies kävi vähän kalastelemassakin, ja käskin ottaa sieltä vähän kuvia myös :) Kuvat vaan oli niin pimeitä, etten niitä viitsinyt enempää tänne laittaa.. Mutta kalliolla siis kalastivat!
 Sitten onkin näitä nättejä maisema kuvia! Jos olisi oltu matkalla ilman lapsia, niin olisin ehdottomasti halunnut mennä vuorille kiipeilemään! Oli niin kaunista :)

 Sitten koittikin kotimatka, ja lapset oli iloisia kun odottivat jo innoissaan seuraavaa päivää ja mummilassa ja mummulassa käyntiä! :) Nämä kuvat on otettu siis sen jälkeen kun molemmat olivat kerran oksentaneet! Sen takia noin kevyessä vaatetuksessa, kun ajateltiin ettei sotkettais hirveesti muita vaatteita. Onneksi toista kertaa ei tullut.. Aurinko porotti niin lujaa, että johtui varmaan siitä, ja hetken päästä tuli pilvisempää, niin lasten olo tuli paljon paremmaksi :) Mutta ihana ajomatka tuli oksennukselta haisevassa autossa!! :D

 Itsestäni ei sitten tullut kuvia, muutakun miehen kanssa, ja niitä en voi täällä julkaista, kun mies ei kuulemma halua näyttäytyä täällä.. 

 Ruokailut matkalla meni aika eri lailla kun kotona, mutta roskaruokaa ei tullut onneksi syötyä kuin kerran. Mutta kiloja ei onneksi ollut kertynyt :) Ja liikunta jäi melko vähäiseksi, pieniä matkoja välillä käveltiin, nekin onneksi siellä mäkisellä maastolla, kun siellä lähes joka puolella ne mäet on aivan eri luokkaa kun täällä! Ei varsinkaan Porissa ole mitään vastaavia :D Lenkille yritin miestä kysellä pariin otteeseen, mutta sitten aina tulikin jotain muuta menoa ja se unohtui..

 Ihana matka siis oli, ja lasten kanssakin matka oli paljon paljon helpompi, kuin mitä odotin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti