sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Mokasin eilen! Ja pahasti!

 Jaahas, eilen vietettiin tyttären kaverisynttäreitä, ja omat syömiset meni omilta lautasiltaan hienosti, muutaman vegesipsin maistoin ja noita kuivattuja omenan paloja (ilman lisättyä sokeria tietenkin) söin kyllä vielä illallakin telkkarin äärellä..





 Kunnes mulle kävi köpelösti, kun korjasin näitä herkkuja pois pöydästä! Sormeni kävin tuohon kakun kermavaahtoon ja siitä sormi ohjautui automaattisesti suuhun! Apua kun järkytyin tän tehtyäni :D Melkonen moka! No, ajattelin kuitenkin antaa itselleni anteeksi ;)

 

 Muuten mulla on edelleen mennyt tää hyvin, ja eilen tuli käytyä vieraiden lähdettyä vielä lenkilläkin :) Huomenna mulla alkaa työt, joten ajattelin tän illan viettää salin sijasta kuitenkin vaan kotona rentoutumassa.. Viiminen rento päivä siis tiedossa vähään aikaan!

4 kommenttia:

  1. Ai kauheeta! Tota mokaa et kyl iha heti saa anteeks!:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, Jere sano et mun ilme oli sellanen kun olisin ruvennu itkemään, ja sit kirosin ja totesin että ei tää niin helppoo ollutkaan :D

      Poista
  2. Nooh ei tuo niin paha ollut kun et sitten koko kakunloppua vetässyt :) Täällä menee ihan mukavasti, tosin anoppilan letut houkutti kovasti eilen. Onneks oli mies mukana niin en kehannu ottaa, yksin ois ollu repsu liki.
    Mukavia työpäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, kyllä toi nyt on annettu sit kuitenki anteeks ;)

      Poista