sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Puolikas päivä kanssani :D

 Juu, mun piti niin tehdä tänään päivä kanssani postaus, mutta oon sellanen tohelo, että mun valokuvaaminen jäi puoleen päivään! :D Unohdin koko kameran jossain vaiheessa, joten tästä tuli nyt tällänen puolikas päivä postaus..


 Jokainen aamuhan alkaa tietenkin hampaiden pesulla! Ja naaman pesulla tietty, siitä ei nyt vaan sattunu kuvaa..

 Sen jälkeen kananmunien keittoon, ja kyllä, meillä on tollanenkin turhake, kuin kananmunankeitin! ;D  Ja kovassa käytössä onkin.
 Sitten taas sitä lemppari aamupalaa, ruisleipää, ohuenohutta kinkkua, ja kananmunia. Kyllä muuten joka aamu on onnistunut tällä ruoalla kun alottaa päivänsä :)
Sen jälkeen mä olinkin sopivasti piristynyt, että päätn aloittaa imuroimaan. Tulipas taas puhdasta ja hyvä mieli! 

 


 Pieni välipala tähän väliin, että jaksaa lähtee salille! Reppu valmiiks vaan ja menoks! Ulkona olikin jo 13 astetta pakkasta, ja kivan kirpee ilma :)

  Sitten salilla ennen treeniä pakko ottaa parit posetukset vielä! 

 Oli muuten loistava jalkapäivä! Olin salilla yksin, joten uskalsin äheltää just niin paljon kun mieli teki, ja sainkin tehtyä aikalailla enkkoja, Smithiin rakkaus vaan lisääntyi, sama kuin jalkaprässiin.. Ja loppuun tein sellasen tasapainolaudan päällä kyykkyjä! Jestas mutta mun paikat tärisi vielä KAUAN sen jälkeen :D

 


  Sitten palkkaria naamaan ja suihkuun.

  Tän jälkeen unohdin tosiaan kuvata loppupäivän, mutta eipä siinä mitään ihmeellistä ollutkaan. Kävin lasten kanssa mun vanhempien luona ja nyt istun tässä koneella. Ajattelin katsoa Walking deadin tossa parin tunnin päästä, ja siihen asti voinkin taas lueskella näitä teidän muiden blogeja, joista mulla on taas useampi päivä kirimistä! :)

4 kommenttia:

 1. Just muuten töissä keskusteltiin, että tekeekö kananmunankeittimellä mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on oikeesti joku ihan älytön keksintö :D En ikinäkään olis ostanu tällästä, mut saatiin tuparilahjaksi aikoinaan, ja onhan tota tullut siitä asti käytettyä! Tulee ne ehkä vähän nopeemmin tässä, eikä mee niin helposti rikki :P

   Poista
 2. Meilläkin seurataan zombeja :) Walking dead season 1 ja 2 löytyy hyllystä ja nyt noi miespuoliset kattelee kolmatta tuotantokautta. Ite en jaksa valvoa niin myöhään, et ehkä joudun ostaa kolmannen kauden sit joskus dvd:nä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä seuraan suoraan telkkarista, ihan paras kauhusarja mitä oon nähnyt! :)

   Poista