torstai 27. maaliskuuta 2014

Kevät, ihana kevät!
Ja tää muuten oli! hyvää<3

Ja näihin meinasin jäädä vähän koukkuun. Pistaasipähkinät on ihania!

Kyllä! Kevät se taisi vaan jo ihan oikeasti saapua, pakko se on pikkuhiljaa uskoa :D Sen huomaa auringosta joka lämmittää, lisääntyneestä energiamäärästä, lintujen viserryksestä, sekä ruokailun "kevenemisestä",  itse huomasin heti että ne lämpimät wokki/uunikasvikset ei niin vain enää uppoakaan, vaan kaipaan raikasta salaattia. 

Sannalta löysin ihanan chia-vanukkaan ohjeen, oon tätä tehnyt jo pariinkin otteeseen! Kylläkin ilman banaania tai magoa, kun niitä ei sattunut olemaan. Toimi hiukan muokatenkin, ja on ihanan kevyttä. 
Ja sivusto jota viimeksikin mainostin, ihan mieletön edelleen. Tein koiralle itse keksejä :POn niin ihania ilmoja ollut, etten tiedä miten päin olisi! Haluaisin monen tunnin lenkille ♡ 

No, selkäni vuoksi joudun tyytymään välillä tekemään pieniä pihahommia, kahvittelemaan ulkona ja kävelemään pieniä 1km lenkkejä silloin kun pystyn. Vein tänään aamulla lapset kävellen tarhaan, kun miehellä on auto. Nyt kärsinkin siitä loppupäivän, uskomaton vihlominen.. Mutta lenkkeilkäähän te kaikki muut munkin edestä! :)
Auringon säteet <3 

Kaapo mussukka nukahti päikkäreille mun syliin, enkä malta herättää sitä. Joten jos tämä postaus näyttää jotenkin hassulta tms, johtuu siitä että tein tämän kokonaan kännykällä, mitä en yleensä tykkää tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti