tiistai 18. maaliskuuta 2014

Uusin muoti, paras muoti!


  Luin tuossa niin hyvän kirjoituksen Eveliinalta, että oli pakko linkata tänne! Siis nykyäänhän on ihan sama mitä syöt, niin varmana joku sut tulee kivittämään! Ihan uskomatonta miten kehtaatkin syödä rahkaa, banaanin, tai kehtaatkin vielä vedellä jotain superfoodeja. Ilmeisesti siis kannattaa olla täysin syömättä (tai juomatta) kuten Eveliina tuossa kirjoitti. Käykäähän lukemassa!





Nenähommat edistyy suht mukavasti! Vasemman puoleinen sierain on jo täysin auki, ja oikeanpuoleinen vähän tukkoinen vielä, mutta välillä aukeaa aina joksikin aikaa :) Joten kyllähän tää näillä aineksilla toimii ihan kivasti, suosittelen ehdottomasti!



Ja ihanaa, että tää terveys"buumi" on huomattu näinkin selvästi, että ihan näihin peruskauppoihinkin on valikoimiin lisätty superfoodeja. Näitä tulee useammin ja helpommin hankittua lisää itselle ainakin, kun niihin törmää tuolla tavallisilla ruokaostoksilla.  Chian siemenet osui ihan vahingossa mun silmään, ja tajusin että munhan on jo pidempään pitänyt käydä ostamassa niitä, mutta oon unohtanut, joten tarttui saman tien mukaani :) Samoin kuin chlorella-jauhe, spirulina mulla onkin ollut käytössä jo viime kesästä, mutta vaan pillerin muodossa. Mutta hienoa huomata näiden monen vuosikymmenen muotien vaihtuneen nyt näin yllättävään suuntaan, ihan parasta! Jeii! :)




Ihastuin ollessani koiravahtina, meinasin viedä taskussa kotiin tuon pienen söpöliinin! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti