keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Synttärijuhlia!Jimi täytti 23. päivä 5 vuotta, joten aika on tässä nyt hienosti kiitänyt leipoessa, siivotessa ja järjestäessä juhlia, jotka on nyt puoliksi saatu juhlittua. Sunnuntaina meillä on vielä kaverisynttärit, niin sitten saa vasta huoahtaa. Sukujuhliin tein itselleni erityisherkkuja, eli lehtikaalisipsejä! Ne oli jopa paremman makuisia kuin muistinkaan ;)


Vielä erikoisemman sain taiottua synttäriviikonlopusta, kun Joanna pääsi "yökylään" isoveljen huoneeseen. Kyllä kuului vielä myöhäänkin hiljainen hihitys, jonka jälkeen; "shhh, ettei äiti kuule" :D


No, juhlien jälkeen Lidlissä oli loistavia tarjouksia, kävin hakemassa itselleni 2 urheilurintsikat sekä alla olevan voimapyörän! Sillä aletaan treenaamaan tosissaan vatsapaloja näkyviin, kunhan saan selkäni kuntoon ;)Ja selästä puhuen, olin ehkä liiankin innoissani lenkittämässä viime perjantaina Kaapoa, ja sain selkäni aivan täydellisesti rikottua. Tein huomaamattani normaalia pidemmän lenkin (eli n. 1,5km jopa), jonka jälkeen ainoa liikuntani on ollut vessassa käynti, Kaapon vieminen etupihalle pissalle silloin kun mies on töissä ja jonkun sapuskan aikaansaaminen keittiössä. Paitsi eilen kävin fysioterapeutilla! Sen kanssa kokeiltiin erilaisia liikkeitä, joiden ansiosta olen edelleen ihan järkyttävissä tuskissa. Muutamat liikkeet kirjattiin mulle kotona tehtäviksi, ja selkäni totesi olevan vino, kiva!
Kuukausi pitäisi vielä pärjätä, ennen kuin kuulen pääsenkö magneettikuvaan vai en. Toivotaan, ettei selkä pääse siihen mennessä menemään lopullisesti rikki. :/
Auttakaaaa! Miten täältä korkeuksista pääsee alas?!

Tää suklaaproteiinipannukakku ohje taisi muuten olla Monnan blogista! Ja edelleen ihan mielettömän hyvää ;)

Ja pakko vielä vinkata, ihan mielettömän hyviä herkkupala/jälkkäri reseptejä löytyy Saaran blogista, ja muutenkin kannattaa seurata, on niin ihanan rempseä tyyli tytöllä! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti