maanantai 9. huhtikuuta 2012

Blogihiljaisuus = sortumisia

 Nyt on lähtenyt koko pääsiäinen täysin lapasesta! Jestas, mut on tullut oltua hölmö ja syöty ihan dieetin ohi! :/ Ja on kyllä vähän morkkis nyt, en uskalla ajatella edes vahinkojen tarkastamista vaa'alla, saati mittanauhalla. Koitetaan tällä viikolla korjata virheet ja jos ens viikolla olis taas takas samoissa mitoissa.. On mulla silti ollut hauska pääsiäinen, että siinä mielessä on kyllä hyvä mieli, joten täytyy koittaa unohtaa nyt vaan toi syyllisyys ja ajatella tota vaikka ansaittuna breikkinä! Ei mulla niin paljon lähtenyt käsistä mun mielestä, että tästä mitään niin isoa vahinkoa olis tullut, etteikö tästä nyt viimeistään viikon päästä päästäis takasin jaloilleen :) 

 Oltiin tosiaan lauantaina ihanilla synttärikutsuilla, missä lapsilla oli paljon leikkikavereita, ja vanhemmilla juttukavereita. Tämmösiä täytyis koittaa välillä järjestää ihan muuten vaan, että hengailtais vaan ihan rennosti yhdessä tutulla porukalla! Sunnuntaina käytiin meen porukoilla pääsiäispäivällisellä, joka meni mun osilta melkein niinkun Liten päivällisen mukaan, paitsi liha oli kinkkua, mutta ateriakokokin meni just nappiin :) Oli tosi hyvää! Sitten lapset etti pääsiäismunia joka puolelta taloa, mihin niitä sitten piiloteltiin siinä jatkuvasti, meni läpi vielä että piilotettiin uudelleen ja uudelleen niitä samoja munia! :P Ja Jimi jäi siitä yökylään mummilaan, joten kun Joanna meni nukkumaan, me hörpittiin Jeren kanssa kuoharipullo puoliksi ja katseltiin leffoja. Ihanan rentoa! Tänään onkin tullut kivasti ohjelmaa kun kävin mun mummulassa kun Jimi oli siellä meen porukoiden kanssa, ja juotiin siinä kahvit, ja sen jälkeen ulkoiltiin ja sitten vielä leikittiin kotona ennen kun mentiin nukkumaan.. Ollut kyllä kiva pääsiäinen tänä vuonna!

 Mites teillä muilla? Menikös teillä pääsiäinen ilman sortumisia, vai oliko suunniteltu tankkauspäivä just tähän kohtaan?

2 kommenttia:

  1. Eipä tämä pääsiäinen ihan nappiin mennyt, mutta onneksi eilen oli tankkaus niin sai luvan kanssa herkutella :) En tykkää näistä lomista ollenkaan kun tuntuu, että maailma pysähtyy eikä ole muuta tekemistä kuin syöminen... Noh, uusi viikko ja täysillä kohti tavoitteita :D

    Onneksi herkuttelupaino laskee muutamassa päivässä:)

    VastaaPoista
  2. Juu mulla oli tänään jo aamupaino sama kun viime keskiviikkona! Joten eipä ihan älyttömästi tullut onneks sitten sitä takapakkia :)

    VastaaPoista