tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kuulumisia taas!

 Edellispäivänä oli ihan superpäivä! Oli ihana ilma, joten oltiin tossa ihan meidän takapihalla 5 tuntia tehden pihatöitä. Mulle siis tarkoitti puiden kantamista isännälle, joka niitä kirveellä sitten hakkasi pienemmäksi, sitten niitä piti viedä kottikärryillä pinoon kuivumaan, ja vielä reippaasti haravoimista! Grillattiin miehille (mieheni ja hänen veljensä) ja lapsille makkaraa, ja minä söin ylpeänä proteiinipatukan! Sitten mentiin sisälle hetkeksi rauhoittumaan lasten kanssa ja minä lähdin vielä salille! Oli kyllä pakko vetästä ennen sitä tehonlisääjä, kun oli jo vähän väsy noista pihatöistä, mutta kyllä aika upeesti piristyin ja tuli ihan kunnolla vedettyä taas treeni läpi! :)

 Eilen ei tullut liikuntaa oikeen muuta kun tunnin verran taas haravointia ja illalla kävin lenkillä. Oli sentään kunnon lenkki, en kyllä tiedä yhtään kuinka pitkä, mutta tarpeeksi! 

 Tänään tuli ulkoiltua vaan pienen hetken, kun oli niin masentava ilma. Pientä tihkua koko päivän ja nyt sataa ihan kunnolla. Räntää meinaan! Mun piti lähteä salillekin vielä, mutta kaveri perui tulonsa, joten mäkään en sitten lähtenyt.. Sen sijaan päätin että teen vielä kahvakuulan, kunhan saan tämän kirjoitettua! En oo pitkään aikaa kuulaillut, saas nähdä onko kunto noussut tarpeeks, että vois taas lisätä yhen kierroksen :)

 Oon kyllä vähän miettinyt, että olis kiva jos olis enemmänkin treenikavereita! Ei sillä, kyllä mä ihan tykkään treenata yksinkin, mutta joskus kaipaisi vaan pientä lisätsemppiä. Jos joku olis siinä sanomassa että kyllä sä vielä jaksat muutaman! Harmittaa vaan, ettei oikeen kenelläkään mun ystävistä ole oikein samoja intressejä treeniasioissa.. Tai sitten niin eri elämäntilanteet, ettei pysty tällä hetkellä ajattelemaankaan.. :/ Mites teillä muilla, onko teillä ystäviä joilla olis vaikkapa jopa suurinpiirtein samat tavoitteet?

6 kommenttia:

 1. Kyllä mäkin toivoisin että olis joku treeni kaveri joka ottaa yhtä tosissaan treenaamisen ja jolla olis suht samat tavotteet kuin itellä eikä vain ns perus laihdutus ja kiinteytys :)

  VastaaPoista
 2. Täältä saa treenikamun osaksi kesää! :) Tosin,käydään varmaan eri saleilla :D Mä tykkään ihan et on treenikaveri,mutta joskus (riippuu kaverista) se joko motivoi tai sitten lätistää salitunnelman..

  VastaaPoista
 3. Mää sanoin et tuut samalle salille niin musta saa treenikaverin! :) ja siellä on noita tytsyjä muutenkin jotkaa treenaa enemmän ja vähemmän tosissaan, osa kisoihinkin ;)

  VastaaPoista
 4. Missä salilla sä käyt Minttu? :)

  Maija mä kyllä ajattelin että voin vaikka vaihtaa jossain vaiheessa salia, toi nyt vaan oli sopiva lompakolle näin alkuun kun otin 3kk kortin vaan.. :) Ja ajattelin vaan että kun just sait vasta Helmin, että välttämättä toi salilla käyminen ei nyt just oo ensimmäisenä mielessä!

  VastaaPoista
 5. Yksin puurran minäkin :) Muutama kaveri käy joskus salilla, mutta eri paikassa kuin minä ja treenikään ei ole samanlaista tavoitteellista treenaamista. Välillä mietin et ois kiva jos joku kaveri patistais aina salille ja tsemppais vikoissa toistoissa, mut toisaalta kyllä mä sinne salille menen ja vedän treenin loppuun ilman tsemppejäkin :D Tavallaan tää on mun oma juttu, jotain vaan mulle itelleni, niin tää nykyinenkin järjestely siks toimii. Mp3-soitin kovalle niin pääsen sopivaan mielentilaan ja sit vaan hampaat irvessä niitä vikoja toistoja! :D

  VastaaPoista