perjantai 13. huhtikuuta 2012

Harmitusta!

 Tiedoksi ja menovinkiksi kaikille, että huomenna on Turussa järjestettävät fitness classic kilpailut! Lippu sinne maksaa 30€ ja sillä pääsee kaikkiin kilpailuihin, lähes koko päivän siellä niitä näytti olevan.. Pääset katsomaan sivuja täältä. Mua harmitti ihan hirveesti, kun olisin halunnut tosi paljon päästä tonne, mutta mies totes että ei tosiaan ole lähdössä! Mä kun en uskalla yksin lähteä kun pelkään ajaa oudoissa kaupungeissa.. Eikä mulla sitten ollut ketään kaveriakaan ketä olis tällänen päivä kiinnostanut! :( Tylsyys!

 Joten huomenna sitten mielen piristykseksi shoppailupäivä tiedossa, kun alkaa sopivan kokoset vaatteet olemaan vähissä :) Hyvä uutinen sekin, koska meinasin siis tietenkin että ne on jääneet isoiksi! ;) 

 7.5 alkaa Superdieetti fitfarmilla, se on alkanut jo itseasiassa vähän jännittämään, josko sieltä löytyis mulle taas uudenlainen into tähän touhuun, nyt se tuntuu menevän vähän on/offilla. Välillä innostun täysillä treenaamaan ja se ruokavalio tuntuu täydelliseltä, ja sitten välillä tulee taas niitä repsahduksia.. En tiedä oikeen mitä tarvisin, että se alkuajan itsekuri palais takasin! Olisko kenelläkään vinkkejä? Luulen että silläkin on ollut vaikutusta, että kun oon repsahtanut, niin paino on silti pudonnut, joten se ei ole tuntunut niin pahalta. Täytyis saada itelle joku kunnon herätys tähän, että tajuisin palata takasin ruotuun, ettei tässä kävis vaan niin että pikkuhiljaa palaa takasin niihin entisiin tapoihin! Koska se olis pahinta mitä voin edes kuvitella just nyt.. :/

3 kommenttia:

 1. Mäkin olisin halunnut Turkuun mut ukko sanoi täälläkin ihan samoin. Blääh. Seuraavaan tapahtumaan sitten ;)
  Shoppailupäivä tiedossa mullakin. Tosin pitää etsiä juhlavaatetta rippijuhliin ja mua ahdistaa jo valmiiksi. Oon aika ronkeli ja pihi eli ei mikään helppo yhdistelmä vaatekaupoilla.
  Mä vielä tuumailen superdieetin ja advancedin välillä.. Todnäk jälkimmäiseen lähden :) mulla on vähän sama juttu noiden repsahtelujen kanssa, mutta mä olen päättänyt et tässä ollaan tosiaan muuttamassa elämäntapoja ja ei sitä pysty hetkessä tekemään. Alkuun saatoin repsahtaa joka viikko, nyt menee jo pidempiä aikoja lipsumatta :) kyllä se siitä kun ei päästä lankoja käsistään kokonaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Voi, oisit kertonu aiemmin. Oltais voitu men kimppakyydil. Mä oon asunu Turus + sun kotikaupunkis o mun kotikaupungin lähel... ;)
  Ois vaan pitäny men ajois, sillä mä olin siel puol neljä ja jäin ilman lippuu... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä tietää jatkossa huhuilla täälläkin matkaseuraa! :) Helppas kyllä munkin harmitteluja kun kuulin tosiaan, että siellä on iso joukko jäänyt ulkopuolelle, että turhaan olis varmaan tullut lähdettyä, kun tuskin siellä olis tarpeeks ajoissa tullut oltua..

   Poista