lauantai 28. huhtikuuta 2012

Pientä löysäilyä taas täällä!

 Ensiksi taas anteeksipyyntöni kun on ollut niin hiljaista.. On mennyt vähän kurjasti ruokailun sekä salilla käymisen suhteen! :/ Mutta tänään löysin taas itsekurini ja toivotaan että se nyt taas pysyisi!

 On se vaan silti ihanaa kun on vihdoin tullut kevät, ja on päässyt tekemään pihahommia! Meiltä kaadettiin muutamat puut, ja eilen käytiin hakemassa pari timanttituijaa meen etupihalle ja istutettiin ne lasten kanssa :) Tuli hienot! Voisin koittaa muistaa huomenna ottaa niistä oikeen kuvat tänne..

 Ja nyt kun on taas tullut mentyä kunnolla ruokavalion suhteen, niin löyty uudestaan se ihastus kuinka hyvää se ruoka onkaan! 

Ihana päivällinen tulossa<3 naudanjauhelihaa, täysjyvämakaroonia ja vihanneksia wokkipannulla ja keitetty kanamuna niitten kanssa. En tiedä mahtaako sen parempaa ollakaan :D

 Ihan pakko myös mainostaa tota banaanisuklaa proteiinijauhetta, ihan älyttömän hyvää! Varsinkin puuron seassa.. Aamujen nautintoni :P
 

 Ja pakko oli vapun korvilla laittaa kuvat lasten vappupalloista, niin söpöt ja lapset on niihin ihan hulluina! Ei tosiaan tullut turhaan ostettua :)
 

 Nyt on taas sellanen ns. voittaja olo tästä dieetistä, että mähän pystyn tähän, kun kerran vaan päätän! Mulla on nyt vielä n. kuukausi aikaa päästä parempaan kuntoon, ennen seuraavaa inbody mittausta, joten täytyy ottaa tästä ajasta vaan kaikki minkä voin irti, ettei sitten kaduta kun ei tuukaan mitään tuloksia. Mä tahdon olla tyytyväinen edistymiseeni, joten nyt tiukkaakin tiukemmin ruokailut terveellisiksi, ja kolme tai neljä kertaa viikossa salille, ja muina päivinä vähintäänkin lenkille. Eikä tekosyitä! Nih :)
 

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kyllä se motivaatio sieltä taas pilkistää, pysyt lujana vaan :)
    http://bloomful.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä aina hämmästyy, miten tavallinen puhdas ruoka maittaakin niin hyvin. Ja jostain luin että salilla treenataan mutta työ tehdään keittiössä.. eli tsemppiä syömisiin! :)

    VastaaPoista