tiistai 10. huhtikuuta 2012

Jeiii!

 Aamupaino tänään 56,7kg! Miten ees voi olla ton pääsiäisen jälkeen!? :D Enää 900g mun ihannepainoon, Inbodyn mukaan siis :P Ei mulla muuta ollut nyt, oli vaan pakko tulla jakamaan onneni teidän lukijoideni kanssa.. :)<3

6 kommenttia:

 1. Onnee!! Siitä tulee niin hyvä fiilis, kun huomaa, että dietti toimii. =)

  VastaaPoista
 2. Hyvä sinä! :) Onneks olkoon!!!! Miltä tuntuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavalta! Miehellekin tuli sanottua että nyt painan 57,7kg kun ei millään meinaa mennä päähän että se meni oikeesti alle 57kg jo :D

   Poista
 3. Tosi mahtavaa, että sulla on pysyny hyvin paino kurissa pääsiäisenä, toisin kuin monella muulla itseni mukaanlukien :P ! Oot myös karistanu kiloja tosi hyvin 3 kuukaudessa, WAU :)! Ihailen sinua ja liityinkin lukijaksi. Tsemppiä treenaamiseen tästä eteenkinpäin =)!

  VastaaPoista
 4. Hyvä Janika! Itselläkin enää 800g ihannepainoon!! hyvä me!! :) Just eilen luin Fitfarmin keskustelusta että inbody on kuulemma ihan *skaa mutta mä ainakin meen parin viikon päästä just mittaukseen ;) Mua kiinnostaa eniten elimien ympärillä oleva rasva! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ja tervetuloa lukijaksi Hnne :)
  Mä luin Minttu sen saman keskustelun, mutta kyllä mä luulen että se suurin piirtein totuuden kuitenkin näyttää, joten kyllä mäkin aion käydä siellä vielä parin kk päästä kattomassa mitä edistystä on tapahtunut! :)

  VastaaPoista