maanantai 7. tammikuuta 2013

Pelkkää hymyä! Olipa mukava yllätys heti kotona odottamassa, kun pääsin töistä kotiin! Mies oli ollut päivän kotona yksin, kun lapsetkin oli päiväkodissa (mies siis iltavuorossa tänään), ja oli kaupassa käydessään ostanut mulle ihanan uuden hupparin! Ja ihana lappu kirjotettuna siihen kirjoitusvirheineen! :D On se ihana<3
 Tän jälkeen en oo oikeen muuta voinut kuin olla hyvällä mielellä, vaikka hiukan väsy onkin ollut kova.

 Liikuntaa tuli tasan sen verran, että kävelin töistä kotiin (n.3,5km) ja hain lapset matkan varrelta päiväkodista.. Venytellä ajattelin vielä tän kirjoituksen jälkeen :)

 
 Lapsilla oli mennyt niin hyvin tarhassa, että palkitsin molemmat Paula vanukkaalla, ja itse söin kuitenkin mallikkaasti kunnon lautasmallin mukaan. Vähän oli vähissä vihannekset, mutta tuli niistä nyt lähes puoli lautasta!
 Sitten loppuun tämmönen paljastus millasessa kunnossa oon pahimmillani ollut. Mähän en oo aiemmin tänne laittanut kuvia itsestäni silloin pahimmillani, koska kuvia musta ei ihan hirveästi ole, ja en koskaan muista sieltä Jeren porukoiden koneelta ottaa niitä kuvia. Tässä kuitenkin yksi vuodelta 2009 esikoisen ristiäisistä. Ja voin sanoa, että en koe olevani sama henkilö enää ollenkaan!

 

5 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana yllätys :) Eihän sua ees tunnista tuosta ristiäiskuvasta. Ison työn oot kyllä tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Ihan ku eri nainen, hienoo työtä!!

  VastaaPoista
 3. mahtavan duunin oot kyllä tehnyt:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! Itse asiassa pakko oli tohon Sannan kommenttiin lisätä, että mun tyttö sanoi kun kysyin ketä kuvassa on, että Siinä on isi ja vauva ja täti. :)

  VastaaPoista