keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Sporttia elämään!

 Jea! Eli tänään tuli postiluukusta MeNaiset Sport, ja en oo vielä kerinnyt lukemaan muuta kuin kannen. Huomenna mulla onkin päivällä aikaa lukea tämä aivan rauhassa, kun lapset on tarhassa, ja itse menen vasta iltavuoroon!
 Huomiseksi suunnittelin kyllä myös salikäynnin, täytyy vaan töissä pyytää muita kirjoittamaan mun puolesta mitä kirjoittaa täytyy, koska suunnitelmissa olis rääkätä kädet siihen kuntoon, että kynä ei enää pysy kädessä illalla! ;)

 Mites muilla sujuu? Onkos täällä joukossa Superdieettiin lähteneitä? Miltäs on tuntunut? Mua vähän harmittaa etten ottanut superia tähän alkuun ja jatkanut sen jälkeen vähän jäljessä advancen parissa, mutta enköhän mä pärjää omillani. Syön kuitenkin niin puhtaasti nyt ja Liten laihduttajien viime keväisillä ohjeilla, hieman soveltaen kylläkin.

5 kommenttia:

 1. Mulle tulee nin susta mieleen semmonen kakkosluokan typy! Kun muut ostaa Peak tai Better bodies (ym.) vaatteita niin sä catmandoo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellanen kai mä oonki vähän :) Ei mulla oo varaa käyttää vallan noita kalliita, vaikka kyllä mullakin niitä muutamat tuolla kaapissa on..

   Poista
 2. Sulle olis haaste mun blogissa :) http://kirppusentreenit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mulla on myös tuo uusin MeNaisetSport-lehti, siinä oli paljon hyviä juttuja! :)

  VastaaPoista