tiistai 8. tammikuuta 2013

Uutta hupparia ja Busse Jaahas, ei mulla oikeestaan tänään mitään asiaa ole, kunhan tulin höpisemään teille lukijoille kuinka tyytyväinen oon uuteen huppariini!  On kyllä meinaan ihanan pehmeä ja lämmin, ja tosi tyytyväinen oon mieheen, kun osas näin kivan mulle valita. :)
 Liikuntapuolelta sen verran, että tänään oon kävellyt työmatkat, ja muuten aion pitää välipäivän, jalat kun on edelleen aivan muussia, ja vatsakin on arkana, rinnasta puhumattakaan! Huomenna tulee olemaan välipäivä myös, koska lupasin mennä ystävän luo kahvittelemaan töistä päästyäni, kun ei ole pitkään aikaan nähty. Ja illalla ei oo kiva lähteä enää, kun muuten ei pääse tarpeeksi ajoissa nukkumaan.. Joten torstaina olis ennen iltavuoroa ajatus mennä vääntämään käsistäkin voimat pois! 

 Koira tuli ihmettelemään viereen, että mitä ihmettä mä itseäni kuvailen, joten yksi kuva Bussesta vielä loppuun! On se muru vaikka haiseekin  pahalle, ja on surkee lenkkikaveri.

 


 Ja hei, tervetuloa uudelle lukijallekin! Nyt teitä on jo 50, hassua että niin monia kiinnostaa mun kirjoitukset. Toivottavasti viihdytte myös :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo teidän koira :D Ja hieno uusi huppari sulla! Löysin blogiisi vasta jokunen aika sitten kun selailin blogilistan kautta fitness -aiheisia blogeja ja mielestäni sun kirjoituksia ja edistymistä on kiva seurailla :)

    VastaaPoista
  2. Ihana huppari ja ihana koiruliini! :)

    www.elamankultahippusia.blogspot.com

    VastaaPoista