perjantai 11. tammikuuta 2013

Tsemppiviikko! Nää kaks kuvaa kertoo syyn tolle mun tsemppiviikolle! Eli, oon tähän asti ollut tosi laiska eväiden tekijä töihin, ja käyttänyt paljon hedelmiä ja proteiinipatukoita. Mutta tälläpä viikolla oonkin oikeen tehnyt kunnon ruoat ja smoothietkin eväiksi! Ja oon kyllä tyytyväinen, aivan varmasti tuun jatkossakin tekemään kunnon ruokaa. Aivan erilainen fiilis olla töissä kun on syönyt jotain muuta kuin sitä patukkaa..

 


   Eilen tuli tosiaan treenattua käsiä, ja sainkin ne aika hyvin kuntoon vissiin kun vieläkään ei oikeen jaksais liikutella käsiä tässä näppiksellä :D
Ja eilisestä päivästä tulikin niin kiireinen, etten kerinnyt tännekään enää päivittelemään, ja tänäänkin ensimmäinen rauhallinen hetki tuli nyt vasta, kun sain lapset nukkumaan. Ihana silti kun on ollut niitä kivoja menoja. Joten hyvä mieli on täällä!


 Meikä kävi tänään shoppailemassa lahjakorttirahoja ja joululahjarahoja muuteskin vähän. Kauheesti löysin kaikkea, ja silti yli puolet jäi vielä käyttämättä ;) Ostin uuden treenikassin, kun edellinen on joteskin kulkeutunut miehenkin käyttöön, ja se ei enää haise kauheen hyvältä(voitte varmaan kuvitella!) . Ja sitten ostin siihen oman pussin märkää pyyhettä varten sitten salin jälkeen, ja pari hupparia, yhen villapaidan, t-paidan, treenihousut, tollasen tuubihuivin jonka saa myös vedettyä pään yli pipoksi ja parit korvikset. Kyllä nyt sopii olla ilonen, kun on niin paljon kaikkea uutta :)
 Mitäs suunnitelmia kaikilla on viikonlopuksi? Meillä olis ajatus käydä huomenna oikeen elokuvissa (ensin tietty sali!) illalla, ja sunnuntaina täällä on sellanen lasten liikuntamaa, niin sinne olis kiva mennä riehumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti