sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vihdoin kunnossa!

 Juu, kunnossa aletaan olemaan! Töihin palasinkin vasta viime maanantaina, ja siinä sivussa on tullut vieläkin rampattua lääkäreissä, kun vikaa ei tunnu löytyvän.. Lääkäri arvioitsi että kyseessä olisi mahakatarri, tai ärtyneen suolen oireyhtymä. Sain jotai happosalpaaja lääkettä, jota syön melkosen tiukan ja tylsän ruokavalion kera nyt kuukauden verran, ja jos ei auta, niin joudun todennäköisesti mahatähystykseen.. Nyt kylläkin oikeesti maha on ollut tosi hyvänä jo, joten ehkä en joudu siihen.. Pidetään sormet ristissä! Se kylläkin tarkottas aika monesta ruuasta lopullisesti ehkä jopa luopumista, ja pahin olisi jättää kahvi! :(

 Mulla ei oo hei yhtään kuvaa edes tänä aikana tullut otettua, mutta lupaan ryhdistäytyä nyt kun olo on paljon parempi :) Huomenna esimerkiksi ajattelin työmatkojen kävelyn lisäksi tehdä kotona jonkunnäkösen treenin. Kuvia ja postauksia alkaa siis varmasti taas sadella!

 Tän ruokavaliomuutoksen takia ajattelin jättää nyt advancedin väliin, tulisi liian kalliiksi kun en välttämättä voisi syödä läheskään kaikkea mitä käsketään, mutta ajattelin aloittaa sen sijaan ensi kuussa alkavan superdieetin! Mulla kun jäi turvotusta edelleen mahaan, ja siinä ei niin paljon ole välttämättä niitä lisäravinteita, joita joutuisin jättämään pois mahani takia, tai muokkaamaan muuten ruokavaliota.. Vähän joudun varmasti, mutta epäilemättä advancedissa niitä olisi enemmän. Ja sitten ei harmita niin paljon, jos mahani kipuileekin vielä, ja joudun jättämään salia väliin, kun pystyn korvaamaan toisena päivänä, kun superissa ei varmaan ihan niin monena päivänä viikossa tarvitse salilla käydä. Olettaisin näin, joten superissa nähdään! Jos saisin sen rahan kokoon jossain vaiheessa sitä pt:tä varten, niin voisin siinä vaiheessa ajatella sitä lihasten kasvatusta :)

 Kivaa nähdä, että vaikka olen ollut pitkään poissa täältä, niin lukijoista ei ole lähtenyt kuin vissiin yksi! Kiitos luotosta, että palaan vielä. Tulin kyllä todella iloiseksi, kun ette luovuttanut vielä mun suhteeni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti