tiistai 28. helmikuuta 2012

Eilistä..

 Eilen oli onneksi Jeren vapaapäivä, niin sain tehdä kotitreenin päivällä! Olipas sekin outoa jumppailla päivällä, käydä suihkussa ja senkin jälkeen päivä oli vasta puolessa! Kyllä kelpais useemminkin :) No en kuitenkaan ihan täysillä pystynyt vetämään kaikkia liikkeitä, koska mulle on siunaantunut ihan älytön yskä. Tietenkin siis kun hengästyi niin tuli kauheita yskäkohtauksia, ja lähellä oli pari kertaa ettei tarvinnyt rynnätä vessaan kyökkimään :/

 
 Illalla kävin sitten ihanan Saran kanssa lenkillä, ja pakko on kyllä sanoo, että kaverin kanssa se vaan menee aina niin paljon nopeemmin ja kivemmin kun yksin! Samanlainen lenkki jos olis täytynyt yksin kävellä niin olisi varmasti tuntunut kaksi kertaa pidemmältä! Eli kiitos seurasta<3 Toivotaan et päästään taas pian uusiks :)

 Ja sitten tätä päivää.. Ei ollu paino enää pudonnut, eilen se oli vielä jopa korkeemmalla, mut onneks päästiin takasin tohon 59,8kg. Johtuu varmasti näistä ihanista naistenvaivoista jotka mulle ilmaantuu nykyään ihan jatkuvasti! Niitten ansiosta päätin myös etten aio ottaa huomenna mittoja. Katotaan sitten taas viikon päästä, koska oloni tuntuukin turvonneelta, niin tulis vaan paha mieli kun mittanauha näyttää jotain plussa senttejä. Säästän nyt itseni siltä :)

 Piti vielä sanoa että tervetuloa taas uusille lukijoille, joita oli ilmaantunut viime kerrasta taas 2kpl! :) Jee!!

 Nyt meen vetäsemään kunnon kahvakuulatreenit tohon olkkariin, kun Jere ja Jimi on uimassa, ja Joanna nukkuu päikkäreitä. Huomiseen taas varmaankin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti