perjantai 17. helmikuuta 2012

Jee, treenipäivä!

 Tänään pääsin vihdoin päivällä ensin lenkille, kävelin semmoset pikkasen vajaan tunnin lenkin, ja koska oloni on ollut niin hyvä tänään niin illalla pääsin tekemään jopa sen kahvakuulatreeninkin :)


 Kuvassa tuo minun olematon 4kg:n kahvakuulani, jonka ansiosta jouduin tekemään tuplatoistomäärillä ja tekemään kaksinkertaisen treenin.. Eli normaalisti olisin tehnyt peräkkäin 2 kertaa kaikkia liikkeitä 10kpl, nyt pienen tauon jälkeen tein saman uudestaan.. Eipä siinä muuten mitään, mutta normaalisti tuon kuuluisi kestää 30 min, nyt meni lähemmäs tunti.. Onneksi ei tälleen iltasella treenatessa oo mikään kiire mihinkään :) Mutta meillä kun on hääpäivä sunnuntaina, niin vihjasin tolle äijälle, että en muuta tarvitse kun isomman kahvakuulan! :D


 Vähän olematon kuva tuli, ei ollut meen makuunuoneessa tarpeeks valoisaa niin tuli noin epätarkka kuva, mutta ajattelin jonkun näkösen kuitenkin napsasta, että näkee mistä kunnosta sitä lähdetään kiloja tiputtelemaan, ja lihaksia kasvattelemaan :) Yritän jossain vaiheessa saada kyllä parempaakin kuvaa tänne!

Nyt tää lähtis tekemään sitä päivällistä, jonka paikkaa vaihdoin iltapalan kanssa myöhäisestä treenistä johtuen..!
 

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti mies ottaa vinkistä vaarin ja saat sen painavamman kuulan lahjaksi ;)

    "Alkutilanteesi" on mun mielestä jo tosi hyvä, näytät hoikalta! Ei uskoisi kahden lapsen äidiksi näin kuvan perusteella :D

    VastaaPoista
  2. No kiitos! :) Mutta kun on ollut tosi laiha koko elämänsä siihen saakka kunnes ekan kerran tulin raskaaksi, niin tällä hetkellä olo on kuin sotanorsulla! :D Kai se tästä silti pikkuhiljaa!

    VastaaPoista