perjantai 24. helmikuuta 2012

Huh heijaa!!

 Ihan ekaksi haluan toivottaa kaikki "uudet" (uushan blogikin vielä on:P) lukijat tervetulleiksi! Tosi paljon ilahduttaa jokainen uusi lukija :) Ja tuo lisää tsemppiä, kun tietää etten ihan yksinäni täällä kirjoittele..

 Toiseksi.. Jestas mikä treeni! Kyllä sitä kotonakin saa ittensä vedettyä ihan loppuun! :D Ihanaa silti, että oli voimia vetää joka ikinen liike täysillä, ja viedä kaikki sarjat loppuun saakka hampaat irvessä ja hien valuessa joka puolelta, niin että piti vähän väliä kuivata käsiä ja painoja, ettei putoo kädestä :D En oo sit koskaan kokenut tällästä oloa, kädet ja jalat on aivan spaghettia, mutta silti mulla on vaan onnellinen hymy kasvoillani! :P


 Tuo meen koiruus vaan tuli välillä kattomaan että mitä se mami siellä oikeen ähkii ja voihkii, ja kerran kävi hooverissa kun olin, niin nuolasemassa naamaakin. :P Ajatteli varmaan että nyt mulla täytyy olla joku huonosti!

 Huomenna Jere lupas mennä hakemaan sen kahvakuulan, ja pikkasen tekis mieli heti kokeilla sitä, mut katotaan missä kunnossa oon huomenna, että tuleeko mistään mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti