torstai 16. helmikuuta 2012

Parempi päivä jo!

 Eipä oo enään niin kipee olo! Välillä vaan vähän nokka vuotaa, mutta päätin jo että huomenna teen kahvakuulatreenin ja käyn lenkillä! Koska nyt on jo tosi hyvä olo :) Mulla on yleensä muutenkin ollut flunssat sellasia päivän mittasia..

 Sitten se, mistä unohdin eilen ylpeillä. Eli, en oo huomannut harmikseni dieetin aluksi ottaa mittoja itsestäni, mutta pari viikkoa sitten otin ja siitä eiliseen saakka niin vyötäröltä on lähtenyt 4cm ja navan kohdalta joka mulle on se kaikkein kamalin paikka niin 3,5cm! :P Kyllä mulle kelpaa ainaskin! Eli nyt vyötärö olis 77cm ja napa 89.. Eli melkoset jenkkikset kiitos vaan vieläkin, mutta kyllähän ne tosta lähtee kesään mennessä.. 

 Eipä mulla tänään oikeen muuta ollut, kun en mitään oo päässyt tekemään, eli huomista odotellaan vaan täällä.. Syökää ihmiset huolellisesti kaikkia vitamiineja, jotta pysyisitte terveenä, tää ei nimittäin oo kauheen mukavaa! Tietenkään sekään ei estä pöpöjä tulemasta jos on tullakseen, mutta kyllähän se vähän ennaltaehkäisee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti