tiistai 21. helmikuuta 2012

Tiistai taas :)

 Hei! Eipä vissiin haitannut tuo järjetön tankkaus, kun viime viikosta on kuitenkin 700g pudonnut paino! :P Kelpaa kyllä.  Huomenna otan vähän muita mittoja taas, tänään oli liian kiireinen aamu lasten kanssa.. Saas nähdä josko olis ees pikkasen taas hävinny jostakin kohtaa :)

 Mun piti itseasiassa alkaa imuroimaan äsken, mutta ajattelin istahtaa vähäksi aikaa koneelle ja.. Tässä sitä sitten kirjotellaan :D 

 Tänään olis kahvakuulatreenit tiedossa, mutta uutta kuulaa ei vaan ole näkynyt!? Mulle on kyllä sellanen luvattu, että saas nähdä täytyykö tänään senkin kanssa soveltaa noita rannepainoja, vai koska tuo ukkeli on sen ajatellut mulle hakea! Epäilen, että noi rannepainot on niin kevyet, että niistä ei paljon apua ole.. 

 Vähäsen oli mielessä myös kilauttaa kaverille ja kysyä lenkille tänään, mutta täytyy katsoa.. Jimi kun saa taas tänään Jeren suvun puolelta vieraita, ja täytyy keittää taas kakkukahvit (itse pysyn tietysti pelkässä kahvissa, tai syön sen kanssa tollasen Profx lo carb patukan). Jos siis ei mee hirveen myöhään niin lenkki ei olis huono ajatus lainkaan! 

 Mutta, tulipas turistua turhia, ettei vaan joutuis imuroimaan! :D Nyt täytyy ottaa niskasta kii ja hakea se imuri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti