maanantai 20. helmikuuta 2012

Tankkauspäivä ohi!

 No niin, eilen oli se jännittävä tankkauspäivä, ja pakkohan se myöntää on, että lähti pikkasen mopo käsistä! :D No aamupäivä meni ohjeiden mukaan, mutta kolmelta meille tuli sitten kavereita juhlimaan Jimin synttäreitä, ja tulihan sitä kakkua otettua pieni slaissi.. Eipä siinä mitään.. Vieraiden lähdettyä Jere haki meille sitten Big Mac ateriat.. Ja illalla tuli napsittua vielä Pringlesejäkin melkein puolen purkkia!


 Jestas kun niitten jälkeen alkoi se ihana morkkis.. Mikä siinä on ettei voinut pitää edes jonkunlaista järkeä tässäkin touhussa!? No, tehty mikä tehty, katotaan huomenna mitä vaaka sanoo, vai mahtaako pihahtaa mitään :D

 Ens kerralla luulen, että mennään mieluummin ohjeitten mukaan! Ei meinaan mitkään noista ees maistunu ihmeen hyvälle, vaan tulipahan napsittua nitä vähän kuin tavan vuoksi.

 No tänään palattiin onneksi takaisin ruotuun, ja olo on taas kuin pystyisi lähes mihin vain! Tein kotitreenin ja kokeilin laittaa käsipainojen lisäksi rannepainot :) Yksi painaa 500g, joten tuli siitä vähän lisää tehoja treeniin.


Kuvassa kävi erittäin onnellisesti, että kamera sensuroi itekseen mun naamani, joten ei tarvitse ilmeitäkään häpeillä! :D

3 kommenttia:

 1. Hih, ei tankkauspäivinäkään kannata ihan överiks vetää ;) mut se on alun huumaa, usko mua! kohta jo paljon pienemmällä saa herkuteltua :)

  ja tuli mieleen, jos teet vipunostoja sivulle tossa kuvassa, niin käännä puntit niin, että ne on vaakatasossa. Tulee olkapäälle oikea liike :)

  Mielestäni mä kommentoin tonne aiemmin johonkin, mut en sitä löytänyt, onko tullut sulle asti vai kadonnut bittiavaruuteen? :P

  VastaaPoista
 2. Liityin lukijaksi! :) Sinulla myös ihan mielenkiintoinen blogi ja kiva lukea tosiaan muiden jaksamista ja edistymistä. :)

  VastaaPoista
 3. No mutta pakko puolustella sillä, että kun oli ne synttärit niin ei ollut aikaa tehdä kunnon ruokaa.. Ens kerralla täytyy tehdä se jo vaikka valmiiks, niin ei tuu nälissään tehtyä hölmöyksiä! :D
  Ja täytyy muistaa toi neuvo, tarkistan ohjeistakin vielä et oonko muistanut vaan ohjeet väärin, kun ulkomuistista niitä tein :)
  En oo ainakaan huomannut mitään viestiä aiemmin, täytyy vaikka kurkata varmuuden vuoks noi läpi, kun tuntuu että Blogger taas sekoilee!

  Tervetuloa lasienkuli lukijaksi! Mukava kuulla :)

  VastaaPoista