keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Pakollinen välipäivä

Niinhän tässä sitten kävi, että tänään nousi kuume ja ikävä flunssa.. Tarkoittaa että ei treeniä tänäänkään! Mutta no, ruokavalio pysyy silti samana, ja ei sillä onneksi ainakaan lihomaan pääse. :) Joten odotellaan vaan että tämä tästä helppaisi, eikä ainakaan jäisi pitkäksi aikaa vierailemaan..


Oon tosissani alkanut tykkäämään tosta dietmixistä, joka on siis välipala, sekä palautusjuoma meille laihduttajille. Ostin just uuden pussin, joka oli tällä kertaa mansikan makuista, viimeksi oli suklaanmakuista :) Hyviä molemmat! Kovaa treenaaville suositellaan eri valmistetta, mutta en kokenut olevani aivan valmis siihen vielä, ehkä tän pussin jälkeen? Kyllä mulla on treenit koventunut kerta kerran jälkeen, ja nyt on jo suurimmaksi osaksi niin motivoitunut, että jaksaa tehdä liikkeet siihen saakka että viimeinen aina epäonnistuu. Eli kyllä varmaan n. kk päästä pystyn treenaamaan täysillä joka kerta!


Olen nyt koittanut kauheasti juoda teetä tänään, kun ei muita lääkkeitä nenäsuihkeen lisäksi meiltä nuhaan löytynyt, mutta lämmin juoma helppaa ainakin pikkasen oloa :) Harmittaa vain kun olin kaverin kanssa sopinut että mentäis pelaamaan sulkapalloa tän viikon aikana, mutta nyt tän kirotun nuhan takia en pääsekkään.. Ehkä ensi viikolla sitten! Olisi kivaa vaihtelua näille kotitreeneille ja lenkkeilylle! :) 

No, mutta huomiseen, meikä lähtee tästä hetken päästä huilaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti